Domovská stránka > K > Kde Je Správce Hesel Firefox?

Kde je správce hesel Firefox?

Webový prohlížeč Mozilla Firefox má výborný správce hesel a jelikož jej také používám, vyzkoušet si ho můžete také. Doplněk se jmenuje Firefox Lockwise a najdete jej po kliknutí na Nástroje – Možnosti – Soukromí a zabezpečení a Uložené přihlašovací údaje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit Firefox?

Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

Pokud jde o toto, jak vymazat uložené přihlašovací údaje firefox?

Zvolte Přihlašovací údaje. Klikněte na přihlašovací údaje, které chcete změnit nebo smazat (k jejich nalezení můžete použít vyhledávací pole). Pro změnu přihlašovacích údajů klikněte na tlačítko Upravit. Pro odstranění přihlašovacích údajů z Firefoxu klikněte na tlačítko Odstranit.
Jak přenést Firefox?
Obnovení zálohy profilu
  1. Klikněte na tlačítko nabídky a zvolte Ukončit. Klikněte na nabídku Firefoxu v horní části obrazovky a zvolte Ukončit Firefox.
  2. Má-li stávající složka s vaším profilem i zazálohovaná složka shodný název, jednoduše tuto stávající složku nahraďte složkou zazálohovanou, a potom spusťte Firefox.

Následně, kde najít uložená hesla?

Zobrazení, smazání nebo exportování uložených hesel

Hesla se ukládají do vašeho účtu Google. Pokud chcete zobrazit seznam účtů s uloženými hesly, přejděte na adresu passwords.google.com nebo si zobrazte svá hesla v Chromu. Pokud chcete zobrazit hesla, budete se muset znovu přihlásit. Smazat.
Lidé se také ptají, kam se ukládají hesla?
Ukládání a synchronizace hesel v Chromu

Pokud jste v Chromu přihlášeni, můžete si hesla uložit do účtu Google. Budete je pak moci používat v Chromu ve všech svých zařízeních i v některých aplikacích v zařízeních Android. Jinak hesla můžete ukládat pouze místně v počítači.

Související článek

Jak Spustit Windows 10 jako správce?

Standardní cesta pro většinu uživatelů Windows 10 vede přes nabídku Start. Pokud chcete kliknout pravým tlačítkem myši na program, který chcete spravovat, klikněte zde.

Kam se ukládají všechny hesla v počítači?

Ve správci pověření najdete uživatelská jména a hesla, která používáte pro přihlašování k webovým stránkám, připojeným aplikacím, počítačům v síti nebo FTP serverům. Tyto přístupové údaje se ukládají v tzv. trezoru (Windows Vault).
Někdo se také může ptát, jak odstranit firefox?
Klikněte na tlačítko hledání na hlavním panelu Windows a vyhledejte slovo Nastavení. V nastavení klikněte na Aplikace a poté na Aplikace a funkce. V seznamu nainstalovaných programů vyberte Mozilla Firefox. a z rozbalovací nabídky zvolte Odinstalovat.

Jak odstranit uložené heslo?

Smazání všech uložených hesel v Google Chrome
  1. V části "Rozšířená nastavení" nastavte časové období na "Od počátku věků".
  2. Dále zatrhněte volbu "Hesla".
  3. Poté klikněte na tlačítko "Vymazat data".
Lidé se také ptají, jak vymazat přihlašovací údaje na seznamu?
V pravé horní části okna klikněte na tlačítko a v menu klikněte na možnost Historie.
...
Odstranění automaticky vyplňovaného jména
  1. Jako časové období mazání zvolte "Vše".
  2. Zatrhněte políčko "Historii formulářů a hledání".
  3. Volbu potvrďte tlačítkem Vymazat.

Jak vymazat login?

Automaticky vyplňované jméno v prohlížeči Google Chrome odstraníte pomocí následujícího postupu: V pravé horní části prohlížeče klikněte na ikonku a ze spodní části menu vyberte "Další nástroje" a následně "Vymazat údaje o prohlížení...".

By Diogenes

Similar articles

  • Jak nastavit Mozilla Firefox?

    Kliknutím na ikonu nastavení otevřete nabídku Start systému Windows. Vlevo můžete vybrat položku Výchozí aplikace. Položka se nachází v sekci Webový prohlížeč. Klepnutím na položku Firefox se otevře seznam prohlížečů.

  • Jak vypnout proxy Firefox?

    F10 obsahuje nástroje, možnosti a pokročilá nastavení sítě. Neměl by být zvolen žádný proxy server. Nebo se ujistěte, že je správně nastaven.

  • Jak Spustit PowerShell jako správce?

    Pokud chcete být správcem z vyhledávacího pole, zadejte do vyhledávacího pole powershell. Když ve výsledcích hledání najdete aplikaci Windows PowerShell, klepněte na ni. V kontextové nabídce vyberte možnost Spustit jako správce.

  • Co znamená Spustit jako správce?

    Příkazový řádek lze použít jako správce. To znamená, že program, například Příkazový řádek, se spouští nejen pod uživatelem, který je správcem na počítači nebo serveru, ale znamená to, že chceme na program kliknout pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat možnost spustit jako správce.

  • Jak přeinstalovat Firefox?
  • Jak přeložit webovou stránku Firefox?
  • Jak otevrit soubor jako správce?
Jak přenést profil Firefox? :: Jak si stáhnout hudbu do iPhone?
Užitečné odkazy