Domovská stránka > C > Co Je To Ssid?

Co je to SSID?

Název sítě Wi-Fi, neboli SSID (Service Set Identifier), je název, který vaše síť používá k oznamování své přítomnosti jiným zařízením. Je to také název, který uživatelé v okolí uvidí v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kam zadat SSID?

Základní parametry bezdrátové sítě budou stejné, i když se administrativní rozhraní mírně liší. Metoda zabezpečení skrytá v nabídce pod položkou zabezpečení nebo zabezpečení bezdrátové sítě je obvykle WPA-PSK nebo WPA2-PSK.

Jak vypnout O2 Smart box?

Vypnutí funkce Inteligentní Wi‑Fi provedete pomocí aplikace O2 Smart Box v sekci Wi‑Fi a Síť. Kliknutím na modré tlačítko, tuto funkci vypnete.
Pokud jde o toto, kde najdu pin kód wps samsung?
Připojení v režimu PIN
  1. Na ovládacím panelu stiskněte tlačítko (Menu) a vyberte volbu Síť
  2. Stiskněte Wi-Fi.
  3. Stiskněte WPS > PIN.
  4. Osmimístné číslo PIN se zobrazí na displeji.
  5. Postupujte podle pokynů na displeji obrazovky.

Jak zjistit heslo k tiskárně?

Na vašem zařízení vyhledejte dostupné Wi-Fi sítě, zvolte tu s názvem vaší tiskárny a připojte s k ní. (Pokud jste povolili zabezpečení, heslo funkce wireless direct zobrazíte na displeji tiskárny pod položkou Zobrazit heslo.)
Jak propojit telefon s tiskárnou HP?
Jednoduše nainstalujte aplikaci HP Smart do telefonu nebo tabletu a nastavte připojení tiskárny k bezdrátové síti. Poté můžete odesílat tiskové úlohy z mobilního zařízení Android, když je připojeno ke stejné bezdrátové síti jako tiskárna.

Související článek

Jak zjistit SSID Wi-Fi?

Chcete-li otevřít okno Stav připojení k bezdrátové síti, klikněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky vyberte možnost Stav.

Jak připojit tiskárnu HP k počítači?

na počítači spustíte průvodce instalací, připojíte tiskárnu k Wi-Fi síti zadáním hesla na panelu zařízení (pokud panel nemá, přeskočte na další bod), vyberte tiskárnu ze seznamu (a případně zadejte heslo k Wi-Fi síti) – průvodce propojení automaticky dokončí.
Můžete se také zeptat, jak se připojit k wi-fi routeru?
Jak se přihlásit na wifi router? Údaje nutné pro přihlášení do administrace získáte na spodní straně WiFi routeru. Pro přístup k nastavení se nejčastěji používá adresa 192.168.1.1, kterou stačí zadat do webového prohlížeče. Někteří výrobci ale používají i slovní spojení (například router.asus.com).

Jak připojit Wi-Fi router?

Jak zapojit router ?
  1. router umístíme na požadované místo ( ideálně mezi místnosti kde chcete mít nejlepší pokrytí ) a zapojíme jej do zásuvky na 230 V.
  2. přívodní ETHERNET / UTP kabel zapojíme do portu WAN (internet) do routeru, ten bývá jako jediný barevně odlišený
Pokud jde o toto, jak si zaheslovat wi-fi?
Vyhledejte sekci Wireless (WiFi, WLAN), Security a vyhledejte položku WPA/WPA2. Toto WPA zaškrtněte a vyplňte v políčku password vaše heslo do WiFi sítě. Heslo by mělo obsahovat minimálně 8 znaků. Pak už jen stačí uložit nastavení a restartovat router.

Jak nastavit WPA2 Enterprise?

V části Wi-Fi Connect > Bezdrátové připojení nakonfigurujte následující nastavení:
  1. Úroveň zabezpečení : Vyberte možnost WPA2-Enterprise .
  2. IP adresa : Zadejte IP adresu serveru RADIUS Server.
  3. Číslo portu : Zadejte port používaný službou RADIUS Server.

By Issiah Segrave

Similar articles

  • Co je SSID pro Wi-Fi?

    SSID je název, který vaše síť používá k oznámení své přítomnosti ostatním zařízením. Blízcí uživatelé uvidí tento název v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

  • Co je SSID u Wi-Fi?
  • Jak nastavit SSID?

    Přihlášením k účtu Nebula se ujistěte, že zařízení, která chcete používat, jsou zaregistrována.

  • Jak najít SSID?
  • Co je SSID sítě?

    Název sítě je název, který vaše síť používá k oznámení své přítomnosti ostatním zařízením. Uživatelé v okolí uvidí tento název v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

Jak zobrazit nabídku Start? :: Kde je tlačítko WPS?
Užitečné odkazy