Domovská stránka > C > Co Je Ssid Pro Wi-Fi?

Co je SSID pro Wi-Fi?

Název sítě Wi-Fi, neboli SSID (Service Set Identifier), je název, který vaše síť používá k oznamování své přítomnosti jiným zařízením. Je to také název, který uživatelé v okolí uvidí v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kam zadat SSID?

Základní parametry bezdrátové sítě budou stejné, i když se administrativní rozhraní mírně liší. Metoda zabezpečení skrytá v nabídce pod položkou zabezpečení nebo zabezpečení bezdrátové sítě je obvykle WPA-PSK nebo WPA2-PSK.

Kam zadat SSID?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Administrační rozhraní každého routeru je trochu jiné, základní parametry ale budou shodné. Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security).
Někdo se také může ptát, jak nastavit ssid?
Postup konfigurace
  1. Přihlaste se do svého účtu Nebula: http://nebula.zyxel.com.
  2. Ujistěte se, že zařízení, která chcete použít, jsou registrována.
  3. Přejděte na Access Point > Configure > SSID.
  4. Chcete-li zobrazit všechny SSID a změnit jejich nastavení, klikněte na „Show all"
  5. Nastavte název a povolte SSID.

Následně, jak skryt wifi síť?

V administraci svého routeru se proklikněte k sekci šifrování a změňte ho na WPA nebo ideálně na WPA2. Šifrování typu WPA2 vám zajistí, že se k vaší Wi-Fi síti nedostane nikdo bez znalosti hesla. Dejte si záležet a zvolte co nejsložitější heslo.
Někdo se také může ptát, jak najít skrytou wifi síť?
Chcete se podívat kdo ve vašem okolí schovává SSID? Je to jednoduché, stačí si pořídit některé z nástrojů pro zkoumání paketů ve WiFi sítích – inSSIDer, NetSurveyor, WirelessNetView, WinHotSpot, NetStumbler, Kismet, WiGLE WiFi Wardriving (Android), WireShark (a řadu dalších).

Související článek

Jak zjistit SSID Wi-Fi?

Chcete-li otevřít okno Stav připojení k bezdrátové síti, klikněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky vyberte možnost Stav.

Můžete se také zeptat, jak na wi-fi?

Pro co možná nejsnadnější náběh nového WiFi routeru doporučujeme nastavit název WiFi sítě a její heslo identicky vůči starému routeru. Pokud jste však měli krátké heslo, nový WiFi router vám jej nedovolí s ohledem na bezpečnost nastavit. Společně s heslem také vyberte způsob zabezpečení.
Někdo se také může ptát, jak přejít na 5ghz wi-fi?
Po kliknutí na ikonu 2.4G v levém horním rohu dojde k přepnutí na 5GHz pásmo, kde by se měla zobrazit daná 5GHz síť. Pokud telefon 5GHz sítě nepodporuje, daná síť se zkrátka nezobrazí. A žádné další v tomto frekvenčním pásmu.

Pokud jde o toto, jak nastavit wi-fi na 24 ghz?

Zvolte položku Pokročilá nastavení. Pokračujte na Bezdrátová nastavení a vyberte Bezdrátový signál. U položky Bezdrátová frekvence 2,4 GHz je možní změnit frekvenci v řádku Kanál. Zvolte položku Ručně a z roletky vyberte jeden z možných kanálů.
Jak se připojit k modemu?
Kabel zapojte k síťové kartě vašeho PC a druhý konec připojte do žlutého konektoru na modemu označeného LAN (obvykle máte na výběr LAN1 až LAN4). Teď už máte vaše PC a modem kompletně zapojené. Modem můžete zapnout tlačítkem Power a úspěšně se připojit k internetu.

Jak se připojit k Wi-Fi?

Možnost 2: Přidejte síť
  1. V zařízení přejděte do aplikace Nastavení.
  2. Klepněte na Síť a internet. Internet.
  3. Na konci seznamu klepněte na Přidat síť. V případě potřeby zadejte název sítě (SSID) a další údaje o zabezpečení.
  4. Klepněte na Uložit.

By Tien Ninos

Similar articles

Co je SSID u Wi-Fi? :: Jak nastavit nový router TP Link?
Užitečné odkazy