Domovská stránka > C > Co Je Ssid Sítě?

Co je SSID sítě?

Network name (SSID) (Název sítě)

Název sítě Wi-Fi, neboli SSID (Service Set Identifier), je název, který vaše síť používá k oznamování své přítomnosti jiným zařízením. Je to také název, který uživatelé v okolí uvidí v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Co jsou sítě TN?

Síť se vyznačuje připojením neživých částí k uzemněnému bodu prostřednictvím ochranného vodiče PEN. V České republice se do roku 1995 používalo klasické provedení sítě TN. Pro ochranný vodič PE se v těchto sítích používá střední vodič sítě N.

Následně, kam zadat ssid?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Administrační rozhraní každého routeru je trochu jiné, základní parametry ale budou shodné. Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security).
Jak najít skrytou Wi-Fi síť?
Chcete se podívat kdo ve vašem okolí schovává SSID? Je to jednoduché, stačí si pořídit některé z nástrojů pro zkoumání paketů ve WiFi sítích – inSSIDer, NetSurveyor, WirelessNetView, WinHotSpot, NetStumbler, Kismet, WiGLE WiFi Wardriving (Android), WireShark (a řadu dalších).

Lidé se také ptají, jak zjistit ipv4 adresu?

Najděte svou IP adresu v Windows
  1. Vyberte Start> Nastavení > Network & internet > Wi-Fi a pak vyberte Wi-Fi síť, ke které jste připojení.
  2. V části Vlastnosti vyhledejte svoji IP adresu, která je uvedená vedle položky Adresa IPv4.
Navíc, jak nastavit ssid?
Postup konfigurace
  1. Přihlaste se do svého účtu Nebula: http://nebula.zyxel.com.
  2. Ujistěte se, že zařízení, která chcete použít, jsou registrována.
  3. Přejděte na Access Point > Configure > SSID.
  4. Chcete-li zobrazit všechny SSID a změnit jejich nastavení, klikněte na „Show all"
  5. Nastavte název a povolte SSID.

Související článek

Jak dělíme sítě dle rozlohy?

Místní síť je počítačová síť, která se nachází v domácnosti nebo v jedné budově.

Lidé se také ptají, jak zneviditelnit wi-fi?

Pokud ale chcete zvýšit svou bezpečnost, můžete název své Wi-Fi skrýt před nezvanými zraky - zjednodušeně by se dalo říci, že Wi-Fi, která není veřejně vidět, není tolik ohrožená. V nastavení svého routeru klikněte na sekci SSID, kde kromě možnosti přejmenování najdete také možnost skrytí názvu vaší Wi-Fi.
Jak na Wi-Fi?
Pro co možná nejsnadnější náběh nového WiFi routeru doporučujeme nastavit název WiFi sítě a její heslo identicky vůči starému routeru. Pokud jste však měli krátké heslo, nový WiFi router vám jej nedovolí s ohledem na bezpečnost nastavit. Společně s heslem také vyberte způsob zabezpečení.

Jak přejít na 5GHz Wi-Fi?

Po kliknutí na ikonu 2.4G v levém horním rohu dojde k přepnutí na 5GHz pásmo, kde by se měla zobrazit daná 5GHz síť. Pokud telefon 5GHz sítě nepodporuje, daná síť se zkrátka nezobrazí. A žádné další v tomto frekvenčním pásmu.
Někdo se také může ptát, jak se připojit k modemu?
Kabel zapojte k síťové kartě vašeho PC a druhý konec připojte do žlutého konektoru na modemu označeného LAN (obvykle máte na výběr LAN1 až LAN4). Teď už máte vaše PC a modem kompletně zapojené. Modem můžete zapnout tlačítkem Power a úspěšně se připojit k internetu.

Pokud jde o toto, jak připojit wi-fi router tp link?

Zapojení routeru

Přívodní internetový kabel zapojte do portu označený WAN. Váš počítač připojte dalším kabelem do portu 1 až 4. Je jedno, který z portu použijete, všechny jsou totožné. Zasuňte napájecí konektor do portu POWER a zdroj zapněte do elektrické zásuvky.

By Grazia

Similar articles

Jak se připojit k TP Link? :: Jak si zjistit cizí IP adresu?
Užitečné odkazy