Domovská stránka > J > Jak Obnovit Whatsapp Ze Zálohy?

Jak obnovit WhatsApp ze zálohy?

Jak obnovit historii chatů
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Pokud jde o toto, jak zálohovat whatsapp na iphonu?

Zálohujte data manuálně přímo v aplikaci WhatsApp. Přejděte do Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat nyní.
Jak ziskat Smazane zprávy z WhatsApp?
Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Následně, jak uchovat whatsapp?

Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.
Jak stáhnout konverzaci z WhatsApp?
Stačí otevřít aplikaci Whatsapp a v nastavení aplikace zvolit sekci „Chaty" a možnost „Záloha". V ní je možné zadat zálohování na Google Disk. Tato varianta je velmi snadná a dostupná pro všechny, protože většina z nás má na Googlu účet (platí to pro jakéhokoli vlastníka chytrého telefonu se systémem Android).

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Někdo se také může ptát, jak se znovu přihlásit na whatsapp?

Jak se přihlásit a odhlásit
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Jak přeinstalovat WhatsApp?
WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.

Někdo se také může ptát, jak obnovit smazané zprávy whatsapp?

Jak na smazané zprávy? Abyste si zpětně zobrazili smazanou konverzaci, otevřete Nastavení vašeho telefonu (funguje třeba na Samsungu), vyhledejte „Historie upozornění" a tuto funkci zapněte.
Následně, jak převést whatsapp z android na iphone?
Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Jak přenést WhatsApp do nového telefonu iPhone?

Pro zálohování zpráv z WhatsAppu se přesuňte do aplikace WhatsApp. Zde poté v dolním menu klikněte na Nastavení a rozklikněte záložku s názvem Chaty. Poté se přesuňte do sekce Zálohování chatů a klikněte na tlačítko Zálohovat nyní.

By Kissie

Similar articles

Kde najít klíč BitLocker? :: Jak zjistím že mi přišla zpráva do datové schránky?
Užitečné odkazy