Domovská stránka > J > Jak Zjistím Že Mi Přišla Zpráva Do Datové Schránky?

Jak zjistím že mi přišla zpráva do datové schránky?

Po vyčerpání 290 SMS obdržíte bezplatnou, informační SMS zprávu s upozorněním na blížící se vypršení objednané služby. Stačí poslat SMS s textem ANO SCHRANKY na telefonní číslo 90211 a služba bude aktivována pro dalších 300 SMS.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistím kde byl iPhone koupený?

Pokud je funkce Najít iPhone povolena, můžete pomocí sériového čísla zjistit přesný model, barvu, velikost úložiště, datum výroby, místo výroby zařízení a několik dalších informací.

A jak smazat odeslanou zprávu z datové schránky?

Záznam datové zprávy je možné odstraněním přemístit do Koše. Otevřete příslušnou složku se záznamy datových zpráv. V seznamu vyhledejte záznam datové zprávy, kterou chcete odstranit.
Můžete se také zeptat, jak archivovat zprávy z datové schránky?
Pro automatickou archivaci je potřeba jít do nastavení, dále položky datová schránka, v pravé části vybrat konkrétní datovou schránku a zapnout službu automatické archivace datových zpráv.

Můžete se také zeptat, jak zrušit uživatele datové schránky?

Uživatel datové schránky, která byla zřízena na žádost, může požádat o dočasné znepřístupnění datové schránky. Tímto úkonem nedochází ke zrušení datové schránky, kterou lze na žádost opět zpřístupnit. Datová schránka je znepřístupněna nejpozději třetí pracovní den od podání žádosti.
Můžete se také zeptat, jak získat nové heslo do datové schránky?
Pokud Vás zlobí paměť a potřebujete občas resetovat heslo Vaší datové schránky, nezbyde, než zajít na kontaktní místo veřejné správy Czech POINT. Po kontrole totožnosti Vám bude heslo resetováno a vygenerováno nové. To Vám bude zasláno elektronicky tzv. virtuální obálkou.

Související článek

Jak vybudovat datové centrum?

Doporučujeme vybírat místa s dobrým napojením na zdroj elektřiny. V oblasti by měly být alespoň dvě nezávislé trasy optických vláken. Vybudování sekundární optické trasy je položka, která může projekt prodražit a časově zkrátit, pokud nejsou.

A další otázka, jak se přihlásit do datové schránky z mobilu?

Místo zapamatování generovaného přihlašovacího jména a složitého hesla pro Datové schránky si stačí nainstalovat do mobilního telefonu nebo tabletu aplikaci Mobilní klíč eGovernmentu a připojit si ji ke svému účtu.
Jaké je číslo datové schránky?
Přihlášení do datové schránky | Datové schránky

ID osoby se skládá z 6 znaků, písmen a čísel. Heslo je pak složeno z nejméně 10 znaků a vyskytují se v něm i speciální znaky jako například americký dolar a další.

Co je ID datová schránka?

Datová schránka je elektronická obdoba vaší normální poštovní schránky. Je to místo, kam vám je doručována korespondence, ale na rozdíl od normální schránky je elektronická.
Následně, co to je identifikátor datové schránky?
K identifikaci datové schránky slouží identifikátor. Identifikátor není zaměnitelný s žádným jiným identifikátorem využívaným orgány veřejné moci. Způsob tvorby identifikátoru stanoví ministerstvo vyhláškou.

Někdo se také může ptát, kdo má povinnost doručovat do datové schránky?

Už teď mají datovku povinně všechny právnické osoby zapsané v obchodním rejstříku (obchodní společnosti a družstva), advokáti, daňoví poradci, exekutoři či insolvenční správci a samozřejmě také orgány veřejné moci, tedy úřady, soudy a podobně.

By Rizas Altobell

Similar articles

Jak obnovit WhatsApp ze zálohy? :: Kde najdu datovou schránku?
Užitečné odkazy