Domovská stránka > K > Kde Najít Klíč Bitlocker?

Kde najít klíč BitLocker?

Váš obnovovací klíč může být na několika místech v závislosti na tom, co bylo vybráno při aktivaci nástroje BitLocker:
  1. Ve svém účtu Microsoft: Přihlaste se ke svému účtu Microsoft na jiném zařízení a vyhledejte obnovovací klíč.
  2. Na výtisku: Možná jste si při aktivaci nástroje BitLocker vytiskli obnovovací klíč.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

A další otázka, jak spustit bitlocker windows 10?

Bitlocker je standardní součást systému Windows. Ve Windows 10 ho spustíte například tak, že v "Průzkumníku souborů" kliknete pravým tlačítkem myši na disk, který chcete zašifrovat, a kliknete na "Spravovat nástroj Bitlocker". Spuštění nástroje Bitlocker.
Když to vezmeme v úvahu, co je nástroj bitlocker?
BitLocker je nástroj pro šifrování disků a diskových svazků, vyvíjený společností Microsoft. Je integrován ve vybraných verzích operačního systému Windows a jeho účelem je ochrana dat uložených na discích před neoprávněným přístupem.

A jak odblokovat bitlocker?

Pokud se stav zobrazuje jako zablokovaný, bude jej třeba odblokovat prostřednictvím následujícího příkazu pomocí vašeho obnovovacího hesla: manage-bde -unlock c: -rp heslo pro obnovení číslic 48.
Jak obejít BitLocker?
Metoda 3: Odstranění chráničů ze spouštěcí jednotky
  1. Získejte obnovovací klíč nástroje BitLocker od go.microsoft.com/fwlink/p/?
  2. Z jiného počítače stáhněte bitovou kopii pro obnovení zařízení Surface ze Stažení bitové kopie pro obnovení zařízení Surfacea vytvořte jednotku pro obnovení USB.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak zapnout šifrování?

Zapnutí šifrování zařízení
  1. Přihlaste se do Windows pomocí účtu správce (možná se budete muset odhlásit a znovu přihlásit kvůli přepnutí účtů).
  2. Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Šifrování zařízení.
  3. Pokud je šifrování zařízení vypnuté, vyberte možnost Zapnout.
Jak dešifrovat disk?
K odemknutí spouštěcí jednotky po cestě používám také klíč pro obnovení nástroje BitLocker. Jakmile jsem se dostal dovnitř, použil jsem příkazový řádek Správa-BDE dešifrovat spouštěcí jednotku pomocí následujícího příkazu: manage-bde -off c: Proces dešifrování může trvat velmi dlouho.

Jak šifrovat flash disk?

Vyberte možnost "Odemknout jednotku pomocí hesla" a zadejte vámi zvolené heslo (2x). Potvrďte tlačítkem Další. Vyberte možnost "Uložit do souboru", zvolte lokalitu uložení souboru (mimo flashdisk) a uložte.
Navíc, jak zapnout bitlocker bez tpm?
Vyberte „Konfigurace počítače| Šablony pro správu | Součásti systému Windows | Šifrování jednotky pomocí služby BitLocker" a přejděte do okna „Nastavení Ovládacích panelů: Povolit pokročilé možnosti správy". Zde nastavte volbu „Povoleno" a zatrhněte možnost „Povolit nástroj BitLocker bez kompatibilního čipu TPM".

Navíc, jak vypnout šifrování windows?

Jak vypnout BitLocker ve Windows 10

Opět za pomoci Průzkumníka a pravého „myšítka" spusťte tuto volbu a následně možnost Spravovat nástroj BitLocker. Zde vidíte, jaké jednotky máte zašifrované či vypnuté. U jednotky G, což je můj usb flash disk, jsou další možnosti, které byste také mohli využít.

By Papke Yetsko

Similar articles

Jak opravit BitLocker? :: Jak obnovit WhatsApp ze zálohy?
Užitečné odkazy