Domovská stránka > N > Na Co Je Spotify Premium?

Na co je Spotify Premium?

Kvalita skladeb – ve verzi zdarma máte k dispozici maximální kvalitu skladeb 160 Kbps. Pokud si předplatíte Spotify Premium, tak můžete využít až dvojnásobnou kvalitu, tj. 320 Kbps. Přeskakování skladeb – v případě bezplatného Spotify nemůžete přeskakovat skladby.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Avast Cleanup prémium?

Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

A další otázka, jak nahrát svoji hudbu na spotify?

Přejděte do Spotify. V pravém horním rohu klikněte na Nastavení a pokuste se najít kategorii „Místní soubory". U kategorie ještě chvíli zůstaneme. Zde klikněte na tlačítko „Přidat zdroj" a najděte svou hudbu.
Kolik je na Spotify skladeb?
Apple Music
SlužbaProvozovatelPočet skladeb
MusicJetMusicJet, s.r.o.miliony skladeb
SpotifySpotify AB50 milionů
TidalAspiro AB60 milionů
YouTube MusicGoogle Inc.desítky milionů
4 další řádky

Lidé se také ptají, jak ulozit playlist na spotify?

Import do účtu je rovněž jednoduchý – u přehledu playlistu klepněte na tři tečky a vyberte položku „Uložit do sbírky Tvoje knihovna".
Jak se ruší predplatne Spotify?
Pokud se rozhodnete, že nechcete zůstat platícím uživatelem prémiové služby Spotify, musíte zrušit své předplatné prémiové služby Spotify tak, že se přihlásíte na svůj účet Spotify a budete postupovat podle pokynů na stránce účtu, nebo tak, že kliknete na tento odkaz a budete postupovat podle pokynů, a to před koncem

Související článek

Co je to Spotify?

Mezi vydavatelstvími, která nabízejí hudbu v této službě, jsou například Sony, EMI, Warner Music Group, Universal a další. Služba začala ve Švédsku a rozšířila se do dalších zemí.

Jak ukončit Spotify?

Chcete -li tento režim aktivovat nebo deaktivovat, budete muset stisknout tlačítkoikona přehráváníIkona je znázorněna kruhem směrem dovnitř Hrát. Je také možné, když jste prémiový člen aplikace Spotify, aktivujte nebo deaktivujte náhodné přehrávání na liště Aktuálně přehrávané skladby.
Jak zablokovat platbu Spotify?
To že zablokuješ platby není řešení, protože ti akorát bude naskakovat dluh. Není to trvalá platba, je to platba kartou. Takže, žádný variabilní symbol není. Klidně tu platbu v bance zablokovat.

Jak poslouchat hudbu bez internetu?

Pokud selže internet, zde jsou aplikace pro poslech hudby offline. Současný trend v Androidu zve ke konzumaci hudby na streamovacích platformách, jako je Spotify, Google Play Music nebo vznikající služba Amazon Music.
Jak sledovat lidi na Spotify?
Sledování přátel

Stačí klepnout na ikonu nastavení, poté na váš profil a nakonec na ikonu tří teček vpravo nahoře, kde vyberte možnost Najít přátele. Zobrazí se seznam přátel na Facebooku, kteří mají Spotify s touto sociální sítí také propojené.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje spotify student?

Studenti splňující podmínky mají nárok obdržet padesáti (50) procentní slevu na měsíční předplatné služby Spotify Premium (jak je definováno Podmínkách používání Spotify) na každý měsíc („Zlevněný měsíc") až po dobu dvanácti (12) po sobě jdoucích měsíců („Zlevněné období").

By Heidie

Similar articles

Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu zdarma? :: Co je aplikace Spotify?
Užitečné odkazy