Domovská stránka > C > Co Je Aplikace Spotify?

Co je aplikace Spotify?

Spotify (IPA: [ˈspotɪˌfaːɪ]) je služba nabízející streamování či podcasting hudby od vybraných vydavatelství jako jsou Sony, EMI, Warner Music Group, Universal a další. Původně vznikla ve Švédsku, odkud se postupně rozšířila do některých zemí Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Oceánie.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

A kolik stojí spotifa?

Za předplatné pro jednotlivce zaplatíte 149 korun měsíčně.
Jak používat Spotify?
Ovládání Spotify z ostatních zařízení

Rozklikněte přehrávanou skladbu a klepněte na ikonku počítače vlevo dole. Zobrazí se vám dostupná zařízení, na kterých můžete pokračovat v přehrávání. Bez ohledu na to, ve kterém zařízení skladbu přehráváte, můžete přehrávání ovládat přes kterékoliv z připojených zařízení.

Pokud jde o toto, co se stane když nezaplatím spotify?

Pokud placený odběr nezrušíte před koncem služby na zkoušku, ztrácíte právo na odstoupení a opravňujete společnost Spotify k tomu, aby vám automaticky každý měsíc účtovala dohodnutou cenu, dokud placený odběr nezrušíte.
Můžete se také zeptat, jak funguje spotify zdarma?
Spotify zdarma

To, že za službu nemusíme platit je samozřejmě vykoupeno tím, že jsou mezi skladby vkládány audio reklamy. Reklama je vkládána vždy náhodně po odehrání několika skladeb. Samozřejmě toto není jediná nevýhoda neplacené verze. Kromě reklamy je uživatel omezen na to, jakým způsobem si hudbu může přehrávat.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A co obsahuje spotify?

Proč právě Spotify?
  • Přehrávej si své oblíbené skladby. Poslouchej své oblíbené skladby a objevuj novou hudbu a podcasty.
  • Playlisty skoro bez práce. Rádi ti pomůžeme vytvořit vlastní playlisty.
  • Zařiď se podle svého. Prozraď nám, co se ti líbí, a my ti doporučíme další hudbu.
  • Šetři mobilní data.
Jak si stáhnout Spotify?
Jak si stáhnout Spotify zdarma
  1. Klikněte na tlačítko Download (Stáhnout) na postranním panelu a soubor se automaticky stáhne do vašeho počítače.
  2. Poklepáním na soubor se spustí instalace.

Když to vezmeme v úvahu, jak moc bere spotify data?

Kolik dat používá Spotify? Ve výchozím nastavení Spotify využívá uživatel přibližně 2 Mb dat na každou dvouminutovou skladbu, což je přibližně 60 Mb za hodinu. Množství dat, které používáte, závisí na kvalitě hudby, přičemž vyšší kvalita spotřebuje samozřejmě více dat.
Kolik stojí rodinne Spotify?
Členové rodiny, kteří bydlí pod jednou střechou, můžou využívat až 6 účtů Premium. Vyzkoušej 1 měsíc zdarma, potom jen 9,99 EUR/měsíc. Platí podmínky služby.

Kolik stojí Premium?

Po prvním měsíci stojí předplatné jen 39 Kč za měsíc. Opakovanou platbu můžete kdykoli zrušit. Máte také možnost zakoupit roční předplatné v ceně 390 Kč (10 + 2 měsíce zdarma), ke kterému nyní dostanete navíc dárek v podobě vybraného časopisu zdarma k Vám do schránky.

By Ribble

Similar articles

Na co je Spotify Premium? :: Jak přenést maily z Outlooku?
Užitečné odkazy