Domovská stránka > J > Jak Sdilet Účet Na Spotify?

Jak sdilet účet na Spotify?

Získat Premium Family je hračka
  1. Zaregistruj se nebo se přihlas pomocí svého stávajícího účtu.
  2. Pozvi do Spotify Premium členy rodiny, se kterými bydlíš na jedné adrese.
  3. Členové rodiny doma přijmou pozvání, potvrdí adresu a je to – rodina je pohromadě. *

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Co se stane když nezaplatím Spotify?

Pokud placený odběr nezrušíte před koncem služby na zkoušku, ztrácíte právo na odstoupení a opravňujete společnost Spotify k tomu, aby vám automaticky každý měsíc účtovala dohodnutou cenu, dokud placený odběr nezrušíte.
Jak funguje rodinne Spotify?
Balíček Family umožňuje uživatelům využívat až šest účtů v rámci jedné domácnosti. Podle dostupných informací se cena zvyšovala kromě Česka i na některých dalších trzích – například na Slovensku podle serveru Živé. sk stoupla z 8,99 eur na 10,99 eur.

A další otázka, co je to spotify?

Spotify (IPA: [ˈspotɪˌfaːɪ]) je služba nabízející streamování či podcasting hudby od vybraných vydavatelství jako jsou Sony, EMI, Warner Music Group, Universal a další. Původně vznikla ve Švédsku, odkud se postupně rozšířila do některých zemí Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Oceánie.
Jak získat YouTube Premium zdarma?
Někteří z vás mohou teď získat YouTube Premium na dlouhou dobu úplně bezplatně. Jediné, co musíte splnit, je mít k vašemu Google účtu připojený telefon Samsung. Nemusíte ho ani aktivně používat, stačí, když je v databázi přiřazen k vašemu Google účtu. Pak už jenom stačí na webu YouTube zažádat o zkušební období.

Související článek

Co je účet IMAP?

Protokol pro přístup k internetové poště, známý jako IMAP, je modernější než protokol POP3. Zachovává původní kopie zpráv na serveru tím, že kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu.

Jak sdilet oblibene skladby na Spotify?

Fotogalerie. Spotify je také skvělým místem, na kterém můžete sdílet své oblíbené nebo vámi vytvořené playlisty, případně na nich spolupracovat s ostatními. Pokud chcete sdílet vlastní playlist, otevřete ho ve Spotify, klepněte na ikonku tří teček a zvolte Sdílet.
Jak sdilet oblibene skladby Spotify?
Jak vytvořit společný playlist ve Spotify?
  1. Otevřete aplikaci Spotify.
  2. Přejděte do sekce Tvoje knihovna.
  3. Pomocí ikony + vytvořte nový playlist a pojmenujte si ho.
  4. Klikněte na ikonu tří teček a vyberte volbu Označit jako společný.
  5. Klikněte opět u playlistu na ikonu osoby.

Jak odejit že Spotify Family?

Předplatné služby Premium Family můžete kdykoli zrušit tak, že se přihlásíte do svého účtu služby Spotify a budete postupovat podle pokynů uvedených na stránce Účet nebo kliknete zde a bude postupovat podle pokynů.
A další otázka, jak na spotify?
Ve Spotify si v době, kdy jste online, najdete požadovanou hudbu, uložíte si ji, automaticky se vytvoří offline playlist. A pak si hudbu kdykoliv offline přehrajete. Až se vám uložená alba omrzí, můžete je s čistým svědomím smazat. Budou totiž zase kdykoliv ke stažení nebo alespoň k poslechu online.

Pokud jde o toto, jak darovat předplatné spotify?

Jak darovat předplatné Spotify Premium

Pokud ještě nejsme přihlášeni, tak se přihlásíme a zvolíme si ze čtyř možností předplatného, které nám Spotify nabízí – tzn. 1 měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců a nebo 12 měsíců. Poté zvolíme design dárkového poukazu a na samotném konci stránky vyplníme podrobnosti o objednávce.

By Weiler

Similar articles

Kolik stojí Spotify v Cesku? :: Jak vypada eSIM?
Užitečné odkazy