Domovská stránka > C > Co To Znamená Někoho Shipovat?

Co to znamená někoho Shipovat?

Zaujalo mě například sloveso SHIPOVAT – přát si, aby se do sebe dva jedinci (skutečné či fiktivní postavy) zamilovali, měli spolu vztah. “ Původ hledejme v anglickém výrazu relationship = vztah.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Co to je seznam?

Seznam.cz je český internetový portál a vyhledávač. Byl založen roku 1996 Ivem Lukačovičem a posléze se stal jedním z prvních českých internetových katalogů a vyhledávačů v České republice.
Lidé se také ptají, co znamená 😁?
Hannah Miller, která výzkumný tým vedla, udává, že i zcela běžná ikona 😁, kterou konsorcium Unicode starající se o standardy digitálního kódování znaků všech světových abeced definuje jako „rozšklebený obličej s culícíma se očima", má více než jedenáct různých podob.

A co znamená ❤ 🔥?

❤️‍🔥 Hořící srdce.
Lidé se také ptají, co je to ironie?
Ironie (řec. eironeia, zastírání, předstíraná nevědomost) je literární nebo řečnická forma, která dosahuje zvláštní, často humorný účinek tím, že vyslovuje něco podstatně jiného než skutečně míní: může přehánět, zastírat nebo říkat přímý opak.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Co je to tho?

Informace o zkratce 'tho'

Ačkoli, nicméně.
Co to znamená Chalka?
Matyho, tedy patřící Matymu, je jasné. Chálka v brněnském hantecu znamená jídlo. Slovo pochází původně z polského chalka, což je zase z hebrejského slova challah – označení pro speciální chléb pečený na slavnosti.

Navíc, jak pridat nové emoji na iphone?

Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Klávesnice. Klepněte na Klávesnice a pak na Přidat klávesnici. Klepněte na Emotikony.
A další otázka, jak poslat velke emoji?
Pro Android:
  1. Nejprve otevřete aplikaci Messenger.
  2. Poté zadejte konverzaci, kam chcete odeslat velké emodži .
  3. Dále klepněte na ikonu emodži a přejděte na kartu emodži.
  4. Nyní vyberte a podržte emodži.
  5. Nakonec emodži odešlete, když je dostatečně velká, uvolněte ji.
  6. Vynikající!

A jak pridat emotikony do klávesnice?

Jak přidat nové emotikony na android telefon:
  1. Otevřete Google Play a vyhledejte „emoji" nebo „emotikony".
  2. Vyberte jednu z nalezených aplikací a nainstalujte ji.
  3. Poté co máte aplikaci nainstalovanou, běžte do Nastavení > Rozšířené nastavení
  4. Zvolte Jazyk a vstup.
  5. Vyberte Virtuální klávesnice.

By Launce Waterfield

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je to smysl? :: Co je to emoji?
Užitečné odkazy