Domovská stránka > C > Co Je To Emoji?

Co je to emoji?

emoji, z jap. 絵 [e] – obrázek + 文字 [modži] – znak) je znak v textu, který představuje ideogram nebo smajlík. Emodži jsou oblíbené zejména v elektronických zprávách nebo na webových stránkách.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dělají emoji na PC?

Při zadávání textu použijte klávesu Windows s logem. Pro zadání požadovaného symbolu můžete použít myš nebo klávesnici.

Co je 🍆?

Symbol naznačuje, že je něco v pohodě, vzrušující, skvělé, nebo jak se také říká „v ohni". Výraz může vypovídat také o tom, že je někdo sexy.
Co to je :-)?
:-) :) :D :o) :] :3 :c) :> =] 8) =) :} :^) :っ) – ano, tohle všechno může být úsměv nebo šťastný obličej. Ten první má nos, ten třetí se směje velmi velmi nahlas s otevřenou pusou. A ty další moc nedávám ani já. Mimochodem, můj oblíbený je prostě ten :)

Lidé se také ptají, co znamená tento smajlík 🔥?

🔥Význam a Popis

Význam symbolu emodži 🔥 je oheň, souvisí s hranice, nástroj, plamen, plameny, plamínek, lze jej nalézt v kategorii emoji: "🚌 Cestování a místa" - "☂️ nebe a počasí".
Navíc, co je to 🍑?
Některé emojis mají totiž sexuální význam, např. lilek 🍆, muchomůrka 🍄, broskev 🍑 nebo kapičky 💦 byste v komunikaci s žáky a studenty raději neměli vůbec používat.

Související článek

Jak vytvořit vlastní emoji z fotky?

Nejlepší editor fotografií emoji lze stáhnout a nainstalovat do počítače. Vložte fotografii do rozhraní. Pokud změníte nabídku, bude umístěna ve scénáři.

Jak používat emoticon?

V běžné komunikaci bývají vyjádřeny přes neverbální komunikaci – mimiku či gestika. V digitální sféře na tento účel skvěle poslouží emoji, které nenechávají prostor na nepochopení významu textu. Emoji umí pracovat s významem zprávy, jakož i s doplněním kontextu.
Následně, co to znamená ❤?
Na druhém místě se umístil symbol červeného srdce: ❤️Ten zastupuje vyjádření sympatií a lásky a zabírá 6,6 % ze všech odesílaných. Na třetí příčce se umístil smajlík, který má místo očí srdíčka 😍a který je taktéž zástupcem sympatií a zamilovanosti.

Následně, jak používat smajlíky?

Stačí, když stisknete naráz klávesu windows a tečku. V okamžiku se vám objeví nabídka smajlíků od společnosti windows, která obsahuje snad vše, na co jste zvyklí. Nespornou výhodou je také jednoduché vyhledávání. Napište, co hledáte a smajlík se objeví.
Můžete se také zeptat, co je to sheesh?
Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou.

Co je to Chillovat?

Chillovat – sloveso spojené z anglického chill (přeneseně klid, relax) a přípony -ovat. Význam je tedy relaxovat, užívat si pohody.

By Gabor Ronca

Similar articles

Co to znamená někoho Shipovat? :: Co to je scénografie?
Užitečné odkazy