Domovská stránka > K > Která Kočkovitá Šelma?

Která kočkovitá šelma?

známé druhy kočkovitých zahrnují velké kočky: - lev, tygr, levhart, jaguár a gepard (který je navzdory své velikosti příbuzný s malými kočkami) a spousta dalších divokých koček například rys ostrovid nebo puma americká.

Přečtěte si více

Související článek

Která synonymum?

Výraz se slovem co. Který klade otázku výběru jedince ze skupiny. O jakého člověka se jedná?

Jakou rychlostí bezi tygr?

Jak rychle běhá která kočka?
120 km/hGepard
80 km/hPuma
65 km/hTygr indický
65 km/hJaguár
64 km/hLevhart obláčkový
Lidé se také ptají, jak rychle běží rys?
Většina nových studií vidí populárního „T. rexe" jako příležitostného klusajícího lovce, který ze své běžné rychlosti kolem 8 km/h (jako u rychle kráčejícího člověka) dokázal v případě potřeby zrychlit až na 25 km/h.

Lidé se také ptají, kde žije black panther?

V současnosti, po smrti krále T'Chaky, se jeho syn T'Challa vrací do Wakandy, aby mohl být korunován novým králem.
Můžete se také zeptat, Čím se živí černý panter?
Levharti jsou nenároční na potravu, živí se vším od chrobákovitých brouků po antilopu Derbyho, velmi oblíbenou potravou jsou opice. Dále žerou kopytníky, hlodavce, plazy, obojživelníky, hmyz, ptáky, ryby i drobné šelmy, ale také domácí psy.

Související článek

Která tiskárna je nejlepší?

Pro náročnou tiskárnu Epson EcoTank L850 existují testy a recenze. K dispozici je inkoustová tiskárna. Vítězem testu se stala nejlepší tiskárna. Oblíbená je tiskárna Xerox C230V DNI. K dispozici je laserová. Kvalitní tiskárna. M430f je podniková tiskárna HP LaserJet. K dispozici je laserová tiskárna.

Kolik váží Panther?

Překonával jej jak silou pancíře, tak zejména výkonností a přesností děla 7,5 cm KwK 42 L/70, tento náskok však byl brzy z velké části dohnán novou verzí T-34/85. Panther je obecně považován za jeden z nejlepších středních tanků druhé světové války.
...
Panzerkampfwagen V Panther
Hmotnost44,8 tun
Pancéřování a výzbroj
Můžete se také zeptat, kde se vyskytuje irbis?
Levhart sněžný, zvaný také irbis, je obyvatel hor ve Východní a Jižní Asii (Pákistán, Čína, Indie, Nepál, Mongolsko atd.). Pro svůj život si vybírá především horské louky a bezlesé a kamenité planiny nad horní hranicí lesa.

Když to vezmeme v úvahu, Čím se živí levhart?

Jeho kořistí se může stát široká škála živočichů, především antilopy, gazely, divoké ovce, kozy a prasata, regionální druhy turů a jelenů, primáti, malé šelmy, ptáci a v nouzi i menší živočichové jako hlodavci, plazi a hmyz.
Co je to levhart?
Levhart je české označení pro několik kočkovitých šelem z podčeledi velkých koček, a to z obou rodů: Zatímco levhart obláčkový a levhart Diardův patří do rodu Neofelis, ostatní velké kočky včetně levharta skvrnitého a sněžného náleží do rodu Panthera.

Lidé se také ptají, jak vypadá černý panter?

Černý panter je černě zbarvený jedinec velké kočkovité šelmy. Zbarvení černých panterů je důsledkem rozsáhlého výskytu tmavého pigmentu melaninu v kůži a srsti, způsobeného recesivním genem.

By Glynnis Edgeston

Similar articles

Jak nastavit režim Nerušit? :: Kde žije černá puma?
Užitečné odkazy