Domovská stránka > K > Kde Žije Černá Puma?

Kde žije černá puma?

VÝSKYT: Pumy mají největší areál rozšíření z pozemních živočichů obou Amerik, žijí od severní Kanady až po jih Jižní Ameriky. Jsou to velmi přizpůsobivá zvířata, vyskytují se až do výšky 4 500 m n. m.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená v kontaktech černá listina?

Jde o černou listinu. Je to speciální funkce telefonu, která umožňuje blokovat příchozí hovory a často i odesílání zpráv z jednoho čísla na druhé.

Když to vezmeme v úvahu, která šelma je nejsilnější?

Puma americká (Puma concolor)
A jak vysoko vyskočí puma?
Skutečným přeborníkem by však i zde byla nejspíše puma, která dokáže ze země vyskočit nejméně čtyři metry vysoko, neobvyklým zdokumentovaným rekordem je dokonce hodnota 5,4 metru.

Kde se vyskytuje černý panter?

Pravý název velké černé kočky je levhart (Panthera pardus). Žije na rozsáhlém území od Střední a jihovýchodní Asie, přes Dálný východ až po Afriku.
Můžete se také zeptat, kde se vyskytuje levhart?
Levhart skvrnitý žije v rozlehlém areálu zahrnujícím většinu Afriky, Přední Asii a jižní až východní Asii.

Související článek

Co dělat když je černá obrazovka na PC?

Problémy s připojením monitoru nebo obrazovky jsou některé z příčin, které mohou způsobit černou nebo prázdnou obrazovku.

Pokud jde o toto, z jaké země pochází puma?

Puma (značka)
Puma SE
Právní formaakciová společnost
Datum založení1924 (jako Gebrüder Dassler Schuhfabrik) 1948 (jako Puma AG)
ZakladatelRudolf Dassler
SídloHerzogenaurach, Německo
Co je to panter?
Panter je ve skutečnosti jen jiné jméno pro levharta (Panthera pardus). Tyto velké kočky obývají obrovský areál – od Afriky přes Střední a jihovýchodní Asii až po Dálný východ. Mají zlatý až zlatorudý kožich zdobený černými skvrnami, ale občas se mezi nimi vyskytnou jedinci úplně černí.

Jak si pořídit pumu?

Chceme li chovat pumu. Dle zákona 246/92 patří puma mezi nebezpečné druhy zvířat. Musíme si vyřídit na Krajské veterinární správě povolení chovu. Toto se vydává na 3 roky a pak se prodlužuje.
Jaká je nejsilnější kočkovitá šelma?
Popis. Tygr ussurijský je (spolu s tygrem indickým) největší a nejmohutnější kočkovitá šelma, samci mohou vážit přes 300 kg. Samci jsou výrazně větší než samice: hmotnost těla u samic kolísá mezi 100 až 180 kg, kdežto hmotnost samců dosahuje 170 až 306 kg.

Která kočkovitá šelma má nejsilnější skus?

Jaguár americký je považován za třetí největší kočkovitou šelmu na světě. Větší než on může být jen lev a tygr. Přesto v něčem tyto své příbuzné předčí. Má nejsilnější skus ze všech kočkovitých šelem, silnější než větší tygr či lev.

By Arte Freidin

Similar articles

Která kočkovitá šelma? :: Co je proxy a VPN?
Užitečné odkazy