Domovská stránka > K > Která Banka Podporuje Samsung Pay?

Která banka podporuje Samsung pay?

Všechny (v Česku dostupné) digitální platební platformy u všech karet Mastercard a Visa podporují pouze 3 subjekty: Česká spořitelna. Komerční banka. MONETA Money Bank.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

A kdy se bude platit hodinkami samsung?

Samsung u příležitosti premiéry hodinek na novém systému Wear OS, který nese oficiální označení Wear OS Powered by Samsung, potvrdil, že společně se startem hodinek (27. srpna), budou v Česku spuštěny mobilní platby Google Pay! A to je pro uživatele hodinek od Samsungu dobrá a špatná zpráva zároveň.
Pokud jde o toto, jak platit mobilním telefonem?
Platby v obchodech
  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.

Následně, jak platit se samsung galaxy watch?

Stačí otevřít základní menu a kliknout na ikonku Google Pay, načež se objeví obrázek platební karty. Tento krok navíc můžeme urychlit přiřazením funkce bezkontaktních plateb ke dvojitému stisku horního tlačítka (standardně dvojitý stisk otevírá poslední používanou aplikaci).
Někdo se také může ptát, jak nastavit platební kartu do samsungu?
Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

Související článek

Jak ovládat TV Samsung hlasem?

Najdete ho v chytrých televizorech i mobilních telefonech. Teprve poté, co ji povolíte v nastavení televizoru, ji budete moci velmi snadno používat.

Někdo se také může ptát, které banky podporují nfc platby?

Konkrétně jsou to AirBank, Česká spořitelna, ČSOB, Fio Banka, Komerční banka, mBank, MONETA Money Bank, Reiffeisen Bank a Revolut.
Které banky podporují platby hodinkami?
Jaké banky/služby platby hodinkami podporují?
  • Air Bank.
  • Banka Creditas.
  • Curve.
  • Česká spořitelna.
  • ČSOB.
  • Fio banka.
  • Komerční banka.
  • Moneta Money Bank.

Když to vezmeme v úvahu, která banka podporuje garmin pay?

Díky systému bezkontaktních plateb Garmin Pay nemusíte řešit, kam dáte peněženku nebo telefon. K platebnímu terminálu stačí přiložit hodinky a zaplait, co potřebujete. Rychle, snadno a bezpečně.
...
Které banky podporují Garmin Pay?
BankaVisaMastercard
mBank
Poštovní spořitelna
Raiffeisenbank×
Revolut
Jak se platí hodinkami?
Platební karta se jednoduše nahraje do příslušné aplikace v mobilním telefonu. Pro placení iPhonem je to Wallet, pro placení hodinkami Apple Watch slouží aplikace Watch, pro telefony s Androidem se využije Google Pay, pro chytré hodinky Garmin je určena virtuální peněženka Garmin Pay.

Navíc, jak platit samsung watch 2?

Nyní tak můžou majitelé nových chytrých hodinek od Samsungu nechat peněženku, kartu i mobilní telefon doma, a přesto platit bezkontaktně. Bezkontaktní platby přes Google Play umožňuje nový operační systém hodinek, Wear OS Powered by Samsung, který vznikl spoluprací Samsungu a společnosti Google.

By Linnell

Similar articles

Jak platit Smart Watch? :: Co to je zálohování dat?
Užitečné odkazy