Domovská stránka > K > Kdo Je Nejvetsi Operator?

Kdo je nejvetsi Operator?

Dlouhodobě je největším mobilním operátorem v Česku T-Mobile, jenž je následován společností O2 a na chvostu trojlístku se drží Vodafone, který ale rok od roku posiluje. Jednička na trhu T-Mobile má také rostoucí počet zákazníků, zatímco od O2 od roku 2008 odešlo přibližně 300 tisíc zákazníků.

Přečtěte si více

Související článek

Co je největší číslo na světě?

Synovec slavného amerického matematika Edwarda Kasnera vymyslel termín "Gool" pro číslo 10100, tedy jedničku se sto nulami. Termín googolplex zavedl Kasner a můžeme si ho představit jako jedničku s nulami.

Kdo má nejlepší pokrytí?

Z výsledků testování vyšel v roce 2020 nejlépe Vodafone, který podle stejné společnosti disponoval nejlepší mobilní sítí v ČR i o rok dříve.
Jaký je nejlepší mobilní operátor?
Nejlepší mobilní operátor v ČR

Z testu poradenské společnosti Umlaut, který proběhl v první polovině roku 2020, vyplývá, že nejlepší mobilní sítí se již po několikáté může pochlubit Vodafone. V metodice Umlatu získal Vodafone 942 bodů z možných 1 000.

Můžete se také zeptat, kdo má nejlepší tarif?

Nejlevnější tarify
Varianta výběruNejlepší mobilní tarify
0. Nejvíce volných minut Nejlevnější tarifyNordic Telecom Levná SIM Přečíst recenzi
1. Neomezeně do vlastní sítě Nejlevnější tarifyEmtéčko START Přečíst recenzi
2. Nejvíce dat Nejlevnější tarifySazka mobil Šťastný tarif 99 Přečíst recenzi
Můžete se také zeptat, jak si vybrat operátora?
V rozhodování a výběru vám pomůže několik zásad, které je dobré dodržet. Předně si ujasněte, jaké jsou vaše možnosti a potřeby. Využít můžete například výhodný firemní tarif, případně zaměstnanecký tarif rodinného příslušníka nebo kamaráda.

Související článek

Který operátor nabízí eSIM?

Všichni tři naši hlavní operátoři podporují technologii eSIM.

A další otázka, kdo je majitelem t-mobile?

T-Mobile je značkou skupiny Deutsche Telekom pro mobilní služby. Německá skupina Deutsche Telekom je mj. od roku 2014 100 % vlastníkem společnosti T-Mobile Czech Republic a. s.., jež do roku 2002 působila pod názvem Radiomobil a. s. (obchodní značka Paegas).
Lidé se také ptají, co je to mobilní operátor?
Mobilní operátor (MNO) je telefonní společnost, která svým zákazníkům poskytuje mobilní telefonní služby. Aby firma mohla tyto služby nabízet, musí zpravidla od státu získat (koupit) licenci.

A jak se driv jmenovali operatori?

Telekomunikační spojení pomocí mobilních telefonů v České republice momentálně zajišťují 4 mobilní operátoři které své služby nabízí pod názvy Telefónica O2 (dříve Eurotel), T – Mobile (dříve Paegas), Vodafone který v počátcích fungoval pod názvem Oskar a nejnovější operátor U:fon.
Kdo má nejlevnější data?
Nejlevnější tarify – nejlevnější datový tarif
Název tarifu operátoraCeny voláníInternet (data)
vlastní
MATRIX (Omnitel)1.80 Kč150 MB
Šťastný tarif 99 (SazkaMobil)1.00 Kč200 MB
Mini (O2 Family)1.20 Kč50 MB

Lidé se také ptají, kolik má vodafone zákazníků?

K 30. červnu 2021 měla více než 300 milionů mobilních zákazníků, více než 28 milionů zákazníků s pevným připojením, více než 22 milionů televizních zákazníků a 130 milionů připojených IoT zařízení.

By Zebulon

Similar articles

Jak jednoduše sestříhat video? :: Jaký mobil do 4000 Kč?
Užitečné odkazy