Domovská stránka > J > Jaké Je Největší Letadlo Na Světě?

Jaké je největší letadlo na světě?

Největší letadlo světa Antonov 225 vzniklo v jediném exempláři a mělo transportovat sovětské raketoplány Buran. Za třicet let služby překonalo dvě stě světových rekordů. Schopnost pojmout skoro 250 tun nákladu se osvědčila i v době pandemie, létající kolos transportoval masky a testy z Číny do Evropy.

Přečtěte si více

Související článek

Jaké jsou databázové systémy?

Microsoft SQL server je jedním z příkladů RDBMS.

Kolik lidí se vejde do 737?

B 737-8200

Verze umožňující více pasažérů v letadle – něco kolem 200. Kvůli tomu byly přidány také další únikové východy. Ryanair si těchto letadel objednal 100 kusů, s konfigurací pro 197 pasažérů.
Pokud jde o toto, jak jsou siroke sedacky v letadle?
Neexistují žádné tabulky velikostí ani hmotností, které by dělily běžné cestující od těch obézních. Aerolinky pouze udávají rozměry sedadel v letadle (cca 41 – 46 cm) a je jen a jen na vás, zda usoudíte, že se do nich pohodlně vejdete.

A kolik stojí letadlo antonov?

Byl poháněn šesti dvouproudovými motory a byl nejtěžším letadlem, jaké kdy bylo vyrobeno – jeho maximální vzletová hmotnost dosahovala 640 tun. Měl také největší rozpětí křídel z všech letadel v provozu.
...
Antonov An-225.
An-225 Mrija
Výroba1985
Vyrobeno kusů1 (zničen)
Cena za kus5 602 500 000 Kč
Vyvinuto z typuAntonov An-124
Pokud jde o toto, jak zjistit číslo letu?
Číslo letu je na letence označováno dvěma velkými písmeny a čtyřmístným kódem. Písmena označují kód letecké společnosti (např. TK – Turkish airlines,..). Číslo letu můžete vidět i na odletových tabulích.

Související článek

Jaké jsou verze Windows?

První verze systému Windows 1.0 se začala široce používat až ve Windows 95. Současné klientské verze systému Windows 8.1 jsou Windows 10 a Windows 11. Serverové verze jsou Windows Server 2008 a 2012.

Následně, jak zjistit zruseny let?

Jak zjistit zpoždění letu?
  1. Letištní personál a operující dopravce. Informace o zpoždění by Vám měl podat letištní personál nebo dopravce, který Váš let operuje.
  2. Flight Radar. Může se stát, že Vás informace od dopravce nebo letištního personálu dostatečně neuspokojí.
  3. Travel Asistent.
Jak zjistit zpozdeni letu?
Zda má váš let zpoždění můžete zjistit pomocí internetové stránky www.flightradar24.com, stačí mít u sebe chytrý telefon, či tablet a připojení k internetu, což v dnešní době není problém – k wi-fi se připojíte snad na každém letišti.

Navíc, jak najít letadlo na flightradaru?

Nejznámější, nejpoužívanější a nejlepší webová stránka pro sledování letů online je Flightradar24.com. Pokud potřebujete sledovat jeden konkrétní let, stačí si zjistit číslo letu (jak najít – návod níže) a let vyhledat. Pozor – číslo letu je potřeba zadat bez mezer!
Co to letělo na obloze?
Záblesky jiných družic, případně meteor vytváří ostatní náhodně směřující čárky. Vzhledem k tomu, že prakticky každý týden se dostává na oběžnou dráhu 60 družic sítě Starlink, máme možnost na obloze pozorovat vláčky těchto družic krátce po vypuštění, jako záhadné vláčky teček křižujících oblohu.

Co právě letí nad hlavou?

Kromě webové stránky flightradar24.com můžete využít i zdarma mobilní aplikaci. Existuje také placená verze, nicméně vystačíte si pouze s free verzí. I přes mobil tak můžete sledovat právě letadlo, které letí nad Vaší hlavou a načíst si o něm podrobné informace do mobilu.

By Gans Wilda

Similar articles

Jak zjistit informace o webové stránce? :: Kde má letadlo nadrz?
Užitečné odkazy