Domovská stránka > C > Co To Je Snapchat?

Co to je Snapchat?

Snapchat [snepčet] (původně Picaboo) je aplikace primárně používaná k posílání multimediálních zpráv mezi dvěma či více lidmi. Byla vyvinuta společností Snap Inc. konkrétně podnikatelem Evanem Spiegelem, softwarovým inženýrem Bobbem Murphym a Reggie Brown. Aplikaci využívá na 293 milionů aktivních uživatelů.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik lidí používá Snapchat?

Přestože Snapchat navštěvuje 186 milionů aktivních uživatelů denně, jeho uživatelská základna se za rok nezvýšila.

Jak si vytvořit Snapchat?

Nabídku Settings (nastavení) naleznete v profilu. Stačí klepnout na vaši profilovou fotografii v levém horním rohu a následně na ozubené kolečko v pravém horním rohu. Nastavení je rozděleno do sedmi částí. Hned v první, My account (můj účet), můžete měnit údaje, které jste službě poskytli.
Navíc, jak dát snapchat do češtiny?
Je to kvuli to ze Snapchat nepodporuje cesky jazyk proto pri vraceni z ciziho jazyka do Cj zustava jazyk ktery byl nastaven pred zmenou na CJ hezky den.

Když to vezmeme v úvahu, jak získat plaminky na snapchatu?

Jinak zopakování pravidel - ikonka plamene se objeví u toho Snapchat kamaráda, se kterým si vzájemně odešlete snapy každých 24 hodin po dobu minimálně 3 dnů. S každým dalším dnem se pak u plamene objeví i číslo, které udává délku streaku ve dnech.
Následně, co znamenají smajlíci na snapchat?
Emoji v aplikaci se používají ke sledování aktivity vás i vašich přátel. Lze je nastavit ručně i automaticky. Když Snapchat přiřadí chatu k emoji, zahrnují metriky, na které se dívají, množství úlovků, které si navzájem posíláte, a jak často si navzájem odpovídáte na zprávy.

Související článek

Co to znamená Snapchat?

Jedná se o aplikaci pro zasílání zpráv s fotografiemi. Aplikaci vyvinuli Američané. Aplikace byla vyvíjena více než rok. V USA ji používá 50 milionů uživatelů.

Jak si udělat dva účty na Snapchatu?

Přejděte na Aplikace a oznámení > Zdvojení aplikace a podle potřeby zapněte zdvojení aplikace pro WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger. Pokud je zapnuto zdvojení aplikace, na domovské obrazovce se zobrazí dvě ikony aplikací WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger.
Jak si zobrazit zprávu bez zobrazeno Snapchat?
Jakmile vám na Messenger (či jinou aplikaci, u které to chcete provést) zpráva, neotevírejte ji. Přepněte nejprve telefon do módu letadlo a otevřete ji až poté. Aplikace tak nemá odesílateli jak potvrdit, že zprávu čtete.

Jak mít černej Snapchat?

Klepněte na ikonu svého profilu umístěnou v levém horním rohu. Klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu nabídky. V nabídce, která se otevře, přejděte dolů a klepněte na Vzhled aplikace. Vyberte možnost Vždy tmavý, pokud chcete trvale povolit Tmavý režim.
Následně, jak nastavit černé rezim na snapchatu?
Zapnutí tmavého motivu
  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Přístupnost.
  3. V části Displej zapněte Tmavý motiv.

Co znamená Replayed na Snapu?

Jakmile si tedy Snap prohlédnete, přiložte na něj prst a podržte jej. Následně jej oddělejte a na Snap jednoduše klepněte a ten se Vám znovu přehraje. Opakované přehrání lze využít jen jednou u každého Snapu a jen okamžitě po přehrání.

By Muriel Hetu

Similar articles

  • Jak si zabezpečit svůj Snapchat?

    Zkontrolujte, kdo vás může kontaktovat přímo prostřednictvím chatu, hovorů nebo snímků v části Další služby. Kdokoli vám může posílat zprávy nebo snapy, pokud máte nastaveno Everyone. Změna na Moje přátele tomu může zabránit.

Jak dlouho vydrží laserová tiskárna? :: Co je v SSD?
Užitečné odkazy