Domovská stránka > C > Co To Znamená Snapchat?

Co to znamená Snapchat?

Snapchat [snepčet] (původně Picaboo) je aplikace spočívající v posílání fotek. Aplikaci vyvinuli Američané Evan Spiegel, Bobby Murphy a Reggie Brown. Aplikace v současné podobě se vyvíjí od července 2011. Je velmi populární v USA, kde má asi 50 milionů uživatelů.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Kde jsou trofeje na Snapchatu?

Trophy Case (přehled trofejí) najdete, když půjdete na svůj profil a klepnete na šipku nahoru. Zobrazí se vám přehled několika trofejí, které můžete získat. Jenže tady je první háček – trofeje se opakují. Každou trofej reprezentovanou smajlíkemj získáte za nějaký splněný úkol.
Jak změnit datum narození na Snapchatu?
Otevřete aplikaci Snapchat a klikněte na svůj avatar vlevo nahoře (profilovou fotografii). Zobrazí se Váš Snapkód a pod ním Vaše jméno - na to klikněte a můžete jej upravit.

Navíc, co znamená fialovy snapchat?

význam šipek je následující: Plná modrá šipka znamená, že jste odeslala základní Chat zprávu. Červená označuje zprávu s audiem a fialová bez audia. Šedá šipka označuje zprávu, kterou jste poslala někomu, kdo si Vás odebral ze seznamu.
Když to vezmeme v úvahu, co znamená na snapchatu s?
Když ti tedy někdo pošle na Snapchatu písmeno S, znamená to, že chce, aby sis s ním nepřestal chatovat. Stejný význam má taky slovo „streak", zkratka „strx" nebo obrázek s nakresleným S. Obecně se považuje za vhodné na takovou zprávu odpovědět ještě ten samý den, kdy ji dostaneš - i kdybys měl zase poslat jenom S.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak získat Plaminky na Snapchatu?

Jinak zopakování pravidel - ikonka plamene se objeví u toho Snapchat kamaráda, se kterým si vzájemně odešlete snapy každých 24 hodin po dobu minimálně 3 dnů. S každým dalším dnem se pak u plamene objeví i číslo, které udává délku streaku ve dnech.
A další otázka, jak dát snapchat do češtiny?
Je to kvuli to ze Snapchat nepodporuje cesky jazyk proto pri vraceni z ciziho jazyka do Cj zustava jazyk ktery byl nastaven pred zmenou na CJ hezky den.

A další otázka, jak si smazat snapchat?

Jak zrušit svůj Snapchat účet

Přihlašte se na účet, který chcete zrušit. Klikněte na spodní žluté tlačítko „Delete my account„. Znovu zadejte své přihlašovací údaje a klikněte na Continue.
Někdo se také může ptát, jak funguje score na snapchatu?
Stručně řečeno, skóre Snapchat není nic jiného než součet počtu obrázků. To jste si vyměnili na platformě. To jednoduše znamená, že počet obrázků, které obdržíte nebo budete sdílet, tím vyšší bude skóre Snapchat. Snapchat v podstatě aktualizuje skóre v denních intervalech a ukazuje, jak aktivní je člověk na Snapchatu.

A další otázka, jak zvýšit skóre na snapchatu?

Nejlepší způsob, jak zvýšit své Snapscore, je přidat přátele a posílat snímky jeden na jednoho. Pokud jste opravdu oddaní a máte dobrého přítele, který se snaží dosáhnout toho samého, co vy, domluvte se s nimi na častém Snapu. Jako bonus navíc můžete získat Snap Streak.

By Loredo Esslinger

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak si změnit datum narození na Discordu? :: Jak si vyzkoušet Linux?
Užitečné odkazy