Domovská stránka > C > Co Je Nadstavba Miui?

Co je nadstavba MIUI?

Xiaomi MIUI je nástavba nad operačním systémem Android, používaná u telefonů Xiaomi. Nejnovější verzí se na přelomu roku 2021 a 2022 stala generace MIUI 13, která se vyznačuje celou řadou vylepšení pro efektivnější chod telefonu a novým, plynulejším designem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak preinstalovat MIUI?

Tlačítko se třemi tečkami v pravém horním rohu slouží k automatické instalaci aktualizací.

Jak vrátit aktualizaci MIUI?

Dobrý den, ne, bohužel vrátit se nelze. Je to, mimo jiné, z bezpečnostních důvodů – nová verze opravuje chyby té předchozí, včetně bezpečnostních.
Jak zjistit verzi Androidu Xiaomi?
Zjištění a aktualizace verze Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Prohlédněte si sekci Verze systému Android a Úroveň opravy zabezpečení.

A co znamená tu xiaomi?

MIUI je název mobilního operačního systému vyvíjeného čínskou společností Xiaomi, který vychází (je tedy jeho tzv. nadstavbou) ze systému Android. Běží v drtivé většině mobilních telefonů a tabletů značky Xiaomi (řady Xiaomi Mi a Mi Note) a v přístrojích dceřiných značek Redmi (řady Redmi a Redmi Note) a POCO.
Co to je mi?
Military Intelligence – označení britských zpravodajských služeb (např. MI5, MI6 atp.)

Související článek

Kdy vyjde MIUI 13?

Jedná se o sestavení MIUI. Aktualizace na verzi V13.0.2 se chystá od 3. června 2022.

Co to je MIUI 12?

MIUI 12 a ovládací centrum

Xiaomi po vzoru iOS od Applu přepracovalo ovládací centrum s hromadou přepínačů, regulátorů a podobně. Vše je o poznání masivnější, ale zase přehlednější a hezky to vypadá. Základ tvoří čas, datum a pak také rychlý přepínač mobilních dat, Wi-Fi, Bluetooth a nakonec svítilna.
Můžete se také zeptat, kdy vyjde miui 13?
Jde o MIUI 13.0 postavenou na Androidu 12. Xiaomi 12X (globální verze) dostává od 3. června 2022 aktualizaci na V13. 0.2.

Lidé se také ptají, jak zrychlit miui 12?

V telefonu s MIUI 12 běžte do Nastavení > Baterie a výkon a najděte položku Vymazat mezipaměť při zamknutí zařízení. Nastavte ideálně 30 minut. Jakmile zamknete telefon, po této době sám vyprázdní RAM.
Jak vrátit aktualizaci softwaru?
Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový "rollback" balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.

Jak vrátit aktualizaci aplikace?

Postačí nám volba "Odinstalovat aktualizace", která vrátí aplikaci do verze, ve které byla v telefonu původně. Jestliže chcete ještě nižší, to už se musíte pustit do sofistikovanějšího procesu, který zde popisovat nebudeme.

By Hilde

Similar articles

  • Co je MIUI Global?

    Název mobilního operačního systému vyvinutého čínskou společností se nazývá MIUI. Běží ve většině mobilních telefonů a tabletůXiaomi a také v zařízeních dceřiných značek POCO a Redmi.

  • Jak downgradovat MIUI?

    Není možné provést downGRADE. Záměrem výrobce je zabránit uživatelům v používání nebezpečného systému. Předpokládám, že se jedná o chybu, protože ostatní uživatelé podobné problémy po aktualizaci nehlásí.

  • Které telefony dostanou MIUI 13?

    Oficiální seznam telefonů, které dostanou aktualizaci ve druhém a třetím čtvrtletí.

  • Kdy bude MIUI 13?
Jak downgradovat MIUI? :: Co je Windows 10 20H2?
Užitečné odkazy