Domovská stránka > C > Co Je Windows 10 20H2?

Co je Windows 10 20H2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Když to vezmeme v úvahu, kdy bude aktualizace na windows 11?

Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.
Kdy vyšel Windows 11?
Windows 11
VyvíjíMicrosoft
Rodina OSWindows NT
První oznámení24. června 2021 (oficiálně)
První vydání5. října 2021 (oficiálně)
Aktuální verze10.0.22000.708 / 24. května 2022

Kdy bude nový Windows?

Datum vydání Windows 11. Operační systém Microsoft Windows 11 byl oficiálně vydán 5. října 2021.
A jak nainstalovat windows 11 na nepodporované pc?
Případně si také můžete stáhnout bitovou kopii disku systému Windows 11, máte-li zájem si vytvořit spouštěcí instalační médium (USB flash disk, DVD) nebo vytvořit virtuální počítač (soubor ISO). Dostanete se tak k souboru ISO s více edicemi. Určená edice se odemkne na základě vašeho kódu Product Key.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Někdo se také může ptát, jak vypnout automatické aktualizace windows 11?

Stačí, když v nabídce start vyhledáte Editor místních zásad skupin (případně Upravit zásady skupin), ve kterém následně přejdete do Konfigurace počítače > Modely pro správu > Součásti systému Windows > Aktualizace systému Windows > Windows Update a zvolte Vybrat cílovou verzi upgradu funkcí.
Pokud jde o toto, jak zakázat konkrétní aktualizací?
vyvoláme Power User Menu pomocí Win+X) a z kontextové nabídky pak zvolíme možnost Systém. Dále vybereme Upřesnit nastavení systému, a zde záložku Hardware a klikneme na tlačítko Nastavení instalace zařízení. Zde zakážeme, nebo naopak povolíme, instalaci ovladačů.

Navíc, jak přeskočit aktualizací windows?

I když jste už stáhli nějaké aktualizace, můžou být dostupné další. Po vyzkoušení předchozích kroků znovu spusťte službu Windows Update tak, že vyberete Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace. Stáhněte a nainstalujte všechny nové aktualizace.
Jak ručně nainstalovat aktualizace Windows 10?
Pokud chcete ručně vyhledat nejnovější doporučené aktualizace na zařízení s Windows 10, vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizovat & zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

A jak dlouho trvá aktualizace windows 10 20h2?

Proces upgradování obvykle trvá 90 minut nebo méně, ale vzácně existují i systémy (obvykle starší nebo pomalejší), kde proces upgradování může trvat déle, než se obvykle očekává.

By Jewell Ieng

Similar articles

Co je nadstavba MIUI? :: Jaké rozměry má A5?
Užitečné odkazy