Domovská stránka > C > Co Je Miui Global?

Co je MIUI Global?

MIUI je název mobilního operačního systému vyvíjeného čínskou společností Xiaomi, který vychází (je tedy jeho tzv. nadstavbou) ze systému Android. Běží v drtivé většině mobilních telefonů a tabletů značky Xiaomi (řady Xiaomi Mi a Mi Note) a v přístrojích dceřiných značek Redmi (řady Redmi a Redmi Note) a POCO.

Přečtěte si více

Související článek

Jak preinstalovat MIUI?

Tlačítko se třemi tečkami v pravém horním rohu slouží k automatické instalaci aktualizací.

Jak zrychlit MIUI 12?

V telefonu s MIUI 12 běžte do Nastavení > Baterie a výkon a najděte položku Vymazat mezipaměť při zamknutí zařízení. Nastavte ideálně 30 minut. Jakmile zamknete telefon, po této době sám vyprázdní RAM.
Jaké telefony dostanou MIUI 12?
Jde o MIUI 12.0 postavenou na Androidu 10. Redmi 9T/Redmi 9 Power (globální verze) dostává od 25. března 2022 aktualizaci na V12.

Jak nahrávání hovorů Xiaomi?

Ta má na starosti doplňování jmen kontaktů k nahrávkám a je požadována pro nahrávání hovorů na zařízeních s Androidem 10. Klepněte tedy na Povolit App Connector, pak pokračujte do Stažené aplikace, klepněte na položku Cube ACR App Connector a aktivujte volbu Použít Cube ACR App Connector.
Jaké telefony dostanou Android 13?
Posléze se Android 13 dostane do své finální verze a výrobci třetích stran jej budou moci začít šířit mezi své smartphony. K beta verzi se nově mohou dostat i zákazníci jiných značek. Konkrétně majitelé vybraných telefonů a tabletů značek Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Tecno, Vivo, Xiaomi a ZTE.

Související článek

Kdy vyjde MIUI 13?

Jedná se o sestavení MIUI. Aktualizace na verzi V13.0.2 se chystá od 3. června 2022.

Následně, jak fotí xiaomi 12?

Recenze Xiaomi 12 Pro: skvěle fotí a nabijete jej za 20 minut
  1. Xiaomi 12 Pro pohání výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 1 doplněný o pokročilé chlazení
  2. 50Mpx fotoaparát umí 8K video, nechybí extrémně rychlé 120W nabíjení
  3. Cena jediné konfigurace 12/256 GB činí sebevědomých 27 999 Kč
Jak získat Android 12?
Android 12 míří na telefony Google Pixel

V podstatě již od včerejšího večera máte možnost si na váš Google Pixel 3 či novější (počítá se i odlehčený Pixel 3a) nainstalovat Android 12. Stačí přejít do Nastavení > Systém > Aktualizace systému a vyžádat si aktualizaci, pokud se vám nenabídla automaticky.

A kdy bude android 13?

Dle jeho zdrojů bychom se otevřené beta verze měli dočkat maximálně v červenci. To by mělo jihokorejskému gigantovi stačit na to, aby vydal stabilní verzi ke konci roku 2022.
Navíc, kdy vyšel android 12?
Google nový Android 12 oznámil v únoru, ale až oficiální představení, které se konalo 18. května 2021, odhalilo veškeré novinky.

Jak aktualizovat telefon Xiaomi?

Toto si zkontrolujte tu: Nastavení >Informace o telefonu>Aktualizace systému>kliknutí na tři tečky pod sebou v pravém horním rohu displeje>Autom. aktualizace>STAŽENÉ > hned u prvé položky „Stáhnout automaticky" (Stáhnout automaticky po připojení k Wi-Fi)>musí být zmodrálý přepínač.

By Ivah

Similar articles

  • Co je nadstavba MIUI?

    Přípona se používá v telefonech čínské společnosti. V nejnovější verzi MIUI je řada vylepšení pro efektivnější ovládání telefonu a nový, plynulejší design.

  • Jak downgradovat MIUI?

    Není možné provést downGRADE. Záměrem výrobce je zabránit uživatelům v používání nebezpečného systému. Předpokládám, že se jedná o chybu, protože ostatní uživatelé podobné problémy po aktualizaci nehlásí.

  • Které telefony dostanou MIUI 13?

    Oficiální seznam telefonů, které dostanou aktualizaci ve druhém a třetím čtvrtletí.

  • Kdy bude MIUI 13?
Co dělat když mi Instagram nejde aktualizovat? :: Jakou verzi PHP?
Užitečné odkazy