Domovská stránka > J > Jak Zamknout Složky?

Jak zamknout složky?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Přečtěte si více

Související článek

Jak synchronizovat složky?

Vedle tlačítka synchronizace klikněte na zelenou ikonu ozubeného kola. V části Kategorie na pravé straně můžete předem vybrat akci. Stisknutím tlačítka synchronizace spustíte synchronizaci souborů.

Lidé se také ptají, jak dat heslo na složku?

Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry.
Jak Zaheslovat komprimovanou složku?
Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Jak otevřít zaheslovaný soubor?

Chcete otevřit, zkopírovat či vytisknout zaheslovaný PDF soubor? Přinášíme Vám jednoduchý návod. K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit.
Následně, jak zaheslovat soubor v mailu?
Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

Související článek

Jak změnit ikonu složky Windows 10?

Chcete-li změnit ikonu aplikace na ploše, musíte vytvořit složku nebo mít odkaz na zástupce. Přejděte do této složky a klikněte na kartu Vlastnosti. Tlačítko Změnit ikonu se nachází v dolní části. Můžete si vybrat z velké nabídky ikon.

Jak udělat zabezpečenou složku?

Zabezpečení souborů pomocí bezpečné složky
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte dolů do sekce Sbírky.
  4. Klepněte na Bezpečná složka.
  5. Klepněte na PIN nebo Gesto. Pokud je vybrán PIN: Zadejte kód PIN. Klepněte na Další. Na obrazovce Potvzení kódu PIN zadejte PIN.
Jak zobrazit skryté složky?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > vzhled a přizpůsobení. Vyberte Možnosti složky a potom vyberte kartu Zobrazení . V části Upřesnit nastavenívyberte Zobrazit skryté soubory, složky a jednotkya pak vyberte OK.

Lidé se také ptají, jak zaheslovat složku na externím disku?

BitLocker – freeware

Ve Windows 10 (případně starších Windows 7 či 8. x v edici Ultimate a Enterprise) si můžete aktivovat funkci, která udrží dokumenty a další soubory či hesla v bezpečnější podobě, a to díky zašifrování celé jednotky (možnost i u USB), na níž je umístěn systém Windows a data.
Jak Zaheslovat složku ve Windows 10?
Prvním z nich je vytvoření ZIP souboru z vaší složky - to uděláte snadno kliknutím pravým tlačítkem na složku a následnou volbou Odeslat do → Složka ZIP (komprimovaná). Jak zaheslovat ZIP WIN 10? Dvakrát klikněte na tento nově komprimovaný soubor a poté vyberte Soubor a Přidat heslo.

Jak Zaheslovat obrázky?

Private Camera (zdarma) Aplikace Private Camera je na první pohled jednoduchá aplikace, která nabízí zaheslování číselným kódem nebo gestem. V přehledech vždy vidíte všechny fotografie dohromady, ale můžete je zobrazit i ve složkách.

By Nicks

Similar articles

Jak zamknout počítač heslem? :: Jak si nastavit vlastní klávesovou zkratku?
Užitečné odkazy