Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Vlastní Klávesovou Zkratku?

Jak si nastavit vlastní klávesovou zkratku?

Pro vytvoření klávesové zkratky klikněte pravým tlačítkem na zástupce aplikace, pro kterou chcete vytvořit klávesovou zkratku, a vyberte pole Vlastnosti. V otevřeném okně vyberte záložku Zástupce, kde následně klikněte myší do pole Klávesová zkratka.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak si Přebindovat klávesnici?

přehodit LTM a PTM lze u jednoduchých myší přímo v ovládacích panelech - hardware - myš zaměnit první a druhé tlačítkono a PTM lze částečně nahradit tlačítkem pro vyvolání kontextové nabídky na klávesnici, nachází se vpravo mezi alt a ctrl.
Následně, jak uspat počítač zkratka?
CTRL+ALT+S.

Jak odseknout počítač?

Správce úloh napoví a pomůže. Najděte tu, která nereaguje, vyberte ji a klikněte na tlačítko Ukončit úlohu. Jakmile dojde k „odseknutí", spusťte program znovu a pokračujte, kde jste skončili. Pokud PC znovu zamrzne, bude aplikace nadále představovat problém.
Jak někomu vypnout PC?
Do příkazové řádky zadejte příkaz »shutdown /s /m \\IP adresa počítače« a potvrďte klávesou [Enter]. Příkaz »shutdown« má celou řadu dalších parametrů, které si můžete nechat zobrazit příkazem »shutdown /? «.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Co dělá klávesa F3?

F3. Stisknutím F3 zahájíte vyhledávání textu v aktivním souboru, programu či v internetovém prohlížeči. Umožní vám tedy najít to, co potřebujete, mnohem rychleji a pohodlněji.
Navíc, jak udělat f4 na notebooku?
Zkus levý Ctrl+Alt+ů. Jinak si můžeš přepnout na anglickou klávesnici Levý Alt+Shift a pak napíšeš dolar Shift+4.

A další otázka, jak se nazývají klávesy f1 až f12?

Sem patří horní řada standardních funkčních kláves (F1–F12).
Jak udělat na Macbooku F4?
Pro použití klávesových zkratek, nebo klávesových kombinací, stiskněte klávesu pro modifikaci (Cmd, Ctrl, Alt,) společně s klávesou daného znaku.
...
Kláv. zkratky pro Aplikace a ostatní zkratky pro Mac OS X.
Klávesová zkratkaCo to dělá
Ctrl-F4Přepne na aktuální (další) okno
Shift-Ctrl-F4Přepne na předchozí okno

Někdo se také může ptát, jak zapnout f3?

podporují také stisknutí jediné klávesy – F3. Tato možnost je tedy zase o něco jednodušší, tedy rychlejší, efektivnější. Klávesu F3 pro vyhledávání podporují také nápovědy programů (vyvolávají se standardně přes F1), pro změnu ji nelze použít v nových verzích kancelářských balíků MS Office, zde je třeba zadat CTRL+F.

By Zollie Manges

Similar articles

Jak zamknout složky? :: Jak vratit aktualizaci Androidu?
Užitečné odkazy