Domovská stránka > J > Jak Presunout Hry Na Icloud?

Jak presunout hry na iCloud?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, které používáte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak koupit uloziste iPhone?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak se dostat do zamčeného iPhone?
Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

A další otázka, jak dát iphone do tovarniho nastaveni bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.
Následně, co dělat když se mi nejde přihlásit k icloudu?
Můžete taky navštívit Apple Store a požádat o použití některého ze zařízení v prodejně. Pokud nastavíte kontakt pro obnovení účtu, může vám také pomoct obnovit heslo. Obnovení účtu použijte jenom jako poslední východisko v případě, že se nemůžete přihlásit a ani vám nejde obnovit heslo k vašemu Apple ID.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak Odhlasit zarizeni z iCloudu?

Smazání zařízení a odhlášení z iCloudu
  1. Pokud používáte Apple Watch, odpárujte je.
  2. Následně se můžete odhlásit z iCloudu, iTunes a App storu. Nastavení > Vaše jméno > Odhlásit se (Obrázky níže)
Navíc, jak odhlasit detsky icloud?
Přejděte na web appleid.apple.com a přihlaste se svým Apple ID a heslem k účtu, který chcete ze skupiny odstranit. V části Rodinné sdílení zvolte Odstranit účet > Odstranit.

Jak odhlásit Apple ID na dálku?

Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout. Pokud používáte iOS 10.2 a starší, klepněte na Nastavení > iCloud > Odhlásit se. Znova klepněte na Odhlásit se, klepněte na Smazat z [zařízení] a zadejte heslo ke svému Apple ID. Pak přejděte do Nastavení > iTunes a App Store > Apple ID > Odhlásit se.
Jak dostat fotky z iCloudu na PC?
V aplikaci Fotky zkuste v pravém horním rohu zmáčknout "Importovat" a poté "Z připojeného zařízení"... Aplikace Fotky je na Windows součást operačního systému a teoreticky by mělo přes ní jít stáhnout fotky z iPhonu – přes Importovat / Z připojeného zařízení (v pravém horním rohu).

Jak synchronizovat iPhone s Windows?

V aplikaci iTunes na PC s Windows: Klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes, potom na Souhrn a pak vyberte „Synchronizovat s tímto [typ zařízení] přes Wi‑Fi" (ve Volbách).

By Yam Labruzzo

Similar articles

Jak obnovit smazaný oddíl? :: Jak se přihlásit do iCloudu na PC?
Užitečné odkazy