Domovská stránka > J > Jak Přesunout Hru Do Jiného Telefonu?

Jak přesunout hru do jiného telefonu?

Některé hry při přihlášení do Her Google Play automaticky ukládají váš postup. Pokud se hra automaticky ukládá, můžete synchronizovat herní data a pokračovat od místa, kde jste skončili. Pokud si pořídíte nový telefon Android, přihlaste se pomocí stejného účtu jako dřív a postup ve hře se obnoví.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak přesunout hru z disku C na disk D?

Pak odinstaluj a nainstaluj hru a tu zalohu z dokumentu prekopiruj zpet tam kam byla a melo by to byt. To jen tak nepůjde, budete to muset odinstalovat a nainstalovat na jiný disk.
A jak převést hru na steam?
Předem si musíte vytvořit na cílovém zařízení novou knihovnu, a to v hlavním menu Zobrazit > Nastavení a záložce Stahování, kde najdete položku Umístění knihovny. Pak už bude možné si pomocí tlačítka Move Install Folder vybrat jedno z předem vytvořených umístění a klient pak už vše provede automaticky.

A jak stahovat hudbu na flash?

Ve svém počítači si otevřete složku, v níž máte nahrané hudební soubory. Tuto hudbu pak postupně myší přetahujte do okna Vyměnitelného zařízení (tedy flash disku). Tip: Další možností, jak nahrát hudbu na flešku, je označit nejprve vybrané hudební soubory myší, kliknout na Vyjmout.
Jak dát něco na Flesku?
Návod, jak si poslat soubory z počítače na flešku (USB flash disk).
...
Odeslat jakýkoliv soubor ve Windows na flešku můžete takto:
  1. klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku co chcete na ni poslat.
  2. najděte volbu Odeslat.
  3. a v seznamu zařízení a možností stačí najít název vaší flešky.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Následně, jak přesunout uložené pozice her?

Jak přetáhnout uložené pozice her do nového zařízení

Do nového telefonu nainstalujte hru, ze které budeme kopírovat uložené pozice. Hra by se vám měla načíst z vaší uložené pozice a měli byste tak postupovat ve svém dosavadním růstu.
Pokud jde o toto, jak přenést aplikace do nového telefonu?
Nyní ale musíte vzít do ruky váš starý androidový telefon a nainstalovat aplikaci, kterou v Google Play najdete pod jménem Move to iOS. Nyní projdete krátkou rozpravou na obou telefonech, přepíšete unikátní 12místný kód, pak zvolíte, co všechno chcete přenést, a voilà – máte hotovo.

Jak Pretahnout vše do noveho telefonu?

Ať už používáte operačním systému Android či iOS, určitě doporučujeme zálohovat. Tu proveďte na svůj hlavní účet, tedy na Googlu účet v případě Androidu, anebo na iCloud v případě iOS. Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku „Google", zamířit až dolů kde je „Záloha", a posléze provést zálohu.
Když to vezmeme v úvahu, jak přesunout hru z disku c na disk d steam?
Po vytvoření knihovny Steamu na disku, kam chcete přesunovat hry, už jen stačí kliknout v Knihovně her pravým tlačítkem na hru, kterou chcete přesunout, zvolit Vlastnosti > Místní soubory > Přesunout Instalační složku a zvolit si disk, kam se hra přesune.

Jak přesunout aplikaci z disku C na disk D?

Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Tuto funkci mají i mobilní telefony a hodí se ji využít hlavně v okamžiku, kdy máte na „céčku" málo místa. Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.

By Aubyn Riyajudin

Similar articles

Jak přesunout hru na externí disk? :: Jak hrát Windows hry na Mac?
Užitečné odkazy