Domovská stránka > J > Jak Udělat Sloupcový Graf?

Jak udělat sloupcový graf?

Vytvořte skládaný sloupcový / sloupcový graf
  1. Vyberte data včetně celkových dat a klikněte na Vložit > bar > Skládaný bar.
  2. Pak klikněte na tlačítko Design > Přepněte řádek / sloupec.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat Spojnicovy graf v Excelu?

Vytvoření spojnicového grafu
  1. Zkopírujte data listu příkladu do prázdného listu nebo otevřete list obsahující data, která chcete vykreslit do čárového grafu.
  2. Vyberte data, která chcete vykreslit v čárovém grafu.
  3. Klikněte na kartu Vložení a potom klikněte na Vložit čárový nebo oblastový graf.
  4. Klikněte na Čára se značkami.
Jak vytvořit graf s procenty?
Klikněte na Vložení > Graf > Výsečový a potom vyberte výsečový graf, který chcete do snímku přidat. V zobrazené tabulce nahraďte zástupná data vlastními informacemi. Další informace o tom, jak uspořádat data výsečového grafu, najdete v části Data pro výsečové grafy. Po dokončení tabulku zavřete.

Jak sestrojit graf v Excelu?

Vytvoření grafu
  1. Vyberte data, ze kterých chcete vytvořit graf.
  2. Klikněte na Vložení > Doporučené grafy.
  3. Po výběru typu grafu na kartě Doporučené grafy se vám zobrazí náhled grafu.
  4. Vyberte graf.
  5. Vyberte OK.
Následně, jak kreslit do grafu v excelu?
Na kartě Vložení klikněte na Obrazce. V části Čáry klikněte na Křivka. Klikněte na místo, kde má křivka začínat, tažením ji nakreslete a kliknutím umístěte.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Kdy použít sloupcový graf?

Sloupcový graf slouží hlavně ke zobrazování a porovnávání hodnot pro různé, vět- šinou nespojité nominální a ordinální kategorie (např. počet výpůjček podle růz- ných literárních žánrů).
Následně, co je sloupcový graf?
Sloupcový graf nebo sloupcový diagram je diagram, který znázorňuje složení sledovaného souboru pomocí obdélníkových pruhů, jejichž délka proporcionálně odpovídá velikosti hodnot, které znázorňují. Pruhy mohou být nakresleny svisle i vodorovně.

Můžete se také zeptat, jak vytvořit graf v openoffice?

Klikněte na Vložit | Graf..., otevře se Průvodce grafy. Zde si vyberte Typ grafu Sloupec, a to „Běžné" v pravé horní části okna (standardně je již tak přednastaven). Jinak samozřejmě můžete vybrat jiný „podtyp" grafu, to je samozřejmě na každém uživateli. Pokud chcete mít trojrozměrný graf, zaškrtněte 3D vzhled.
Následně, jak vytvořit graf z dotazníku?
Postupujte prosím následovně:
  1. Vyberte dotazníkovou tabulku a klikněte na Vložit > Kontingenční graf (nebo Kontingenční tabulka)> Kontingenční graf.
  2. V dialogu Vytvořit PiovtChart zkontrolujte Existující pracovní list vyberte první buňku cílového rozsahu a klikněte na OK knoflík.

Někdo se také může ptát, jak spojit dva grafy v excelu?

Klikněte na libovolné místo v grafu, který chcete změnit na kombinovaného grafu zobrazte Nástroje grafu. Klikněte na Návrh > změnit typ grafu. Na kartě Všechny grafy vyberte Typ kombinovaný a potom vyberte graf Skupinový sloupcový – spojnicový na vedlejší ose.

By Sillsby

Similar articles

Jak přidat druhou osu do grafu Excel? :: Jak vytvořit složku v Android?
Užitečné odkazy