Domovská stránka > J > Jak Udělat Z Externího Disku Síťový?

Jak udělat z externího disku Síťový?

Avsak dve periferie (ten usb/eth adapter, a usb-disk) nemozes priamo prepojit. Kup si inu krabicku na disk, taku ktora ma aj eth-konektor (a je pochopitelne drahsia). Pripadne si kup router s usb-portom, tam mozes pripojit usb-kluc alebo usb-stick a urobit z neho zdielany disk.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Kam umístit NAS?

Jsou i časté případy, kdy umístí NAS do šatníku, kde se něvetrá a NAS do půl roku odchází. Umístění NASU také směřujte vždy tak, abyste dobře viděli svítit indikační diody. Např. umístit vedle routeru.
Pokud jde o toto, jaký nas synology?
NAS server Synology DS218play je ideální datové úložiště do domácnosti. Za tu cenu toho umí opravdu hodně a proto nezůstane jen u jednoho článku, všechno by se sem totiž nevešlo. Asi každý, kdo má doma hodně dat k zálohování, ať už to jsou fotky z dovolené, videa (pokud vás např.

Kam ukládat data?

Vyberte, kam budete svá data zálohovat
  1. CD/DVD. Jedno z nejlevnějších a nejdostupnějších řešení – jednoduše svá data vypálíte na datový nosič.
  2. Externí pevný disk. Výrazně lepší možnost než CD nebo DVD.
  3. Flash disk.
  4. Síťový disk.
  5. NAS server.
  6. Cloudový server.
A jak spravne nastavit nas?
Stačí zadat stejnou adresu jako v případě první konfigurace nebo přesnou IP adresu daného serveru. Tu vám systém sdělí buď přímo při instalaci, nebo ji naleznete v nastavení serveru. Sdílená data, a to i pokud je NAS nakonfigurován jako multimediální centrum, se zobrazí také v mapě sítě.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak správně nastavit NAS?

Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > Konfigurace směrovače. Klikněte na možnost Vytvořit a poté kliknutím na možnost Nastavení směrovače v otevřeném okně spusťte průvodce nastavením. V průvodci klikněte na možnost Spustit a systém DSM zahájí testování několika požadovaných nastavení sítě.
Někdo se také může ptát, jak se připojit k nas?
NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

Pokud jde o toto, jak najít synology v síti?

Pokud je systém DSM stále přístupný, přejděte do části DSM > Ovládací panel > Informační centrum > Analýza zařízení > Sdílet umístění v síti a zaškrtněte políčko Povolit zobrazení této stanice DiskStation v nástroji Web Assistant (find.synology.com).
Navíc, co je to synology nas?
Synology – chytrá datová úložiště NAS

Synology NAS (Network Attached Storage) jsou chytrá datová úložiště pro domácnosti a firmy umožňující synchronizovat a centralizovat data ze všech zařízení v síti na jedno bezpečné místo.

Navíc, co je to síťový disk?

Jde o zařízení, která slibují, že zajisti funkcionalitu NAS serveru, přičemž k nim ale stačí připojit přes USB 2.0 či USB 3.0 obyčejný externí disk nebo flash disk. Z hlediska funkcí ale spíše získáte síťový disk, tedy velmi zjednodušený NAS server.

By Ambert Eric

Similar articles

Jak vytvořit DPS? :: Jak vytvořit domací server?
Užitečné odkazy