Domovská stránka > J > Jak Rozmazat Fotku Iphone?

Jak rozmazat fotku iPhone?

Budete potřebovat aplikaci, který to umí a nejsnazší řešení bude Skitch. Je zdarma a snadno se ovládá. Ve Skitchi pak stačí otevřít fotku/screenshot/obrázek a aktivovat nástroj pro Rozmazání/Pixelate (šipka vpravo dole a první volba nahoře). Ten umožní vybrat oblast, která se má “rozčtverečkovat”.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jak duplikovat fotku v iphone?

Nejprve musíme přejít k obrázku nebo videu umístěnému na cívce, u kterého chceme vytvořit duplikát. Dále klikněte na tlačítko Sdílet, což je pole otevřené v horní části se šipkou nahoru. V nabídce, která se zobrazí, máme několik možností, jak otevřít obrázek v jiných aplikacích nebo s ním provádět operace.
Lidé se také ptají, jak vypnout zrcadlení fotek iphone?
S příchodem iOS 14 si však uživatelé mohou automatické překlopení deaktivovat. V tomto případě stačí, abyste se přesunuli do aplikace Nastavení, kde sjeďte níže a otevřete sekci Fotoaparát. Zde už jen stačí, abyste funkci Zrcadlit přední fotoaparát pro deaktivaci překlopení aktivovali.

Jak obratit fotku?

Přetáhněte tečky na zamýšlené okraje fotky nebo klepněte na Automaticky. Pokud chcete fotku otočit o 90 stupňů, klepněte na ikonu otočení . Drobné úpravy, které fotku vyrovnají, provedete na stupnici nad ikonou otočení . Pokud chcete fotku vyrovnat automaticky, klepněte na Automaticky.
Navíc, jak vypnout otáčení fotky?
Toto nastavení zapnete či vypnete takto:
  1. Přejděte do Nastavení > Usnadnění.
  2. Vyberte Autom. otočení obrazovky.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jak udělat animovaný obrázek?

Jak na vytvoření gifu z videa
  1. Používat budeme nástroj Imgflip. Otevřete si ho v prohlížeči.
  2. Do volného okýnka vložte URL adresu videa nebo nahrajte vlastní video. Během chvilky se bez potvrzování nahraje.
Kam nahrat GIF?
V inPage je způsob vkládání animovaného . gif obrázku totožný, jako byste vkládali běžný (neanimovaný) obrázek, jen s tím rozdílem, že při vkládání . gifu do stránky v inPage je důležité zachovat jeho originální velikost. Díky tomu budete mít jistotu, že animovaný obrázek na webu bude fungovat správně.

Jak vytvořit pohyblivé obrázky?

Otevřete si snímek z videa v modulu Editor a vymaskujte část obrazu, kterou chcete mít ve výsledném cinemagrafu pohyblivou. Na vrstvu s otevřeným obrázkem v pravém panelu přidáte masku – to uděláte pomocí pravého kliknutí myši na obrázek vrstvy a možnosti Maska -> Odkrýt vše.
Jak sdilet Live Photo?
Zde sjeďte níže ke kategorii Typy médií a otevřete sekci Animované. Tady už si jen konkrétní Live Photo, která je převedená na GIF, vyberte a rozklikněte ji. Nakonec stačí vlevo dole klepnout na ikonu sdílení a fotku ve formátu GIF sdílet.

Jak nastavit Live Photo na tapetu?

Nastavení záznamu Live Photo jako tapety na iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > Tapeta > „Vyberte novou tapetu".
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Klepněte na volbu Live a vyberte záznam Live Photo.
  3. Klepněte na Nastavit a pak vyberte Na uzamčenou obrazovku nebo Na obojí.

By Kristofor Auiles

Similar articles

Jak vytvořit 3D animaci? :: Jak udělat GIF z fotek na iphone?
Užitečné odkazy