Domovská stránka > J > Jak Udělat Gif Z Fotek Na Iphone?

Jak udělat GIF z fotek na iphone?

GIF vytvoříte na iPhonu pouze z fotek, které jsou pořízené funkcí Live Photo. Když se pak na takovou fotografii podíváte v aplikaci Fotky, stačí švihnout prstem nahoru a zobrazit si nabídku „Efekty“. Z nich vyberte libovolný další efekt. K dispozici jsou 3 – Smyčka, Odrážení a Dllouhá expozice.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Lidé se také ptají, jak udělat smycku iphone?

Otevřete Live Photo. Klepněte na tlačítko Live Photos v blízkosti horní části obrazovky. Zvolte Smyčka, Odrážení nebo Dlouhá expozice.
Když to vezmeme v úvahu, jak oriznout fotku na iphone?
Na vašem iPhonu či iPadu (s iOS či iPadOS 13) přejděte do nativní aplikace Fotky. V této aplikaci si najděte a rozklikněte fotografii, kterou chcete oříznout. Po rozkliknutí klepněte vpravo nahoře na Upravit, čímž se přesunete do nástrojů pro editaci. Nyní vpravo dole klepněte na ikonu otočení/oříznutí.

Jak otocit fotku v Iphone?

V aplikaci Fotky klepněte na miniaturu fotky nebo videa. Položka se zobrazí na celé obrazovce. Klepněte na Upravit a potom na . Přejetím doleva pod fotkou zobrazte efekty, které můžete upravit: Narovnání, Svisle a Vodorovně.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat z fotky gif?
Pokud chcete vytvořit GIF z fotek, stačí přejít na záložku GIF maker, otevře se vám možnost nahrání vámi zvolených snímků. Jejich počet ji limitován velikostí souboru, která nesmí přesáhnout 6 MB a počtem kusů, jenž musí být nižší než 200 fotografií. Celkovou velikostí se pak musíte vejít do 100 MB.

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Někdo se také může ptát, jak udělat z live fotky smycku?

Přidání efektů k záznamu Live Photo
  1. Otevřete záznam Live Photo.
  2. Klepněte na. Live v levém horním rohu a pak vyberte některou z následujících voleb: Smyčka: Opakuje akci ve videu stále dokola v nekonečné smyčce. Odrážení: Přehrává akci střídavě pozpátku a dopředu.
Když to vezmeme v úvahu, jak sestříhat video iphone?
Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.

A jak udělat video na iphone?

Vytvoření filmu
  1. Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.
A další otázka, jak udělat z videa boomerang iphone?
Jak vytvořit Boomerang video? V dolní části klikněte na znak kroužku. Spustí se sekvence snímání fotek, ze které se vytvoří samotné video. Když kliknete na znak dvou šipek v kruhu, přepnete na zadní fotoaparát a obráceně.

Navíc, jak oddálit fotku iphone?

Pokud chcete obraz zvětšit ještě víc než na dvojnásobek, podržením kolečka 1× nebo 2× zobrazíte posuvník, kterým se záběr dá přiblížit až na 10×. Na iPhonu 11 a novějším, 12,9palcovém iPadu Pro (4. generace) a 11palcovém iPadu Pro (2. generace) můžete oddálit záběr na 0,5x, díky funkci ultraširokoúhlého fotoaparátu.

By Eilis Coen

Similar articles

Jak rozmazat fotku iPhone? :: Jak vytvořit pohyblivý GIF?
Užitečné odkazy