Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Vývojový Diagram?

Jak vytvořit vývojový diagram?

Vytvoření vývojového diagramu
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Nový, pak na Vývojový diagram a pak v oblasti Dostupné šablony na Základní vývojový diagram.
  3. Klikněte na Vytvořit.
  4. Při každém kroku dokumentovaného procesu přetáhněte na výkres obrazec vývojového diagramu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Lidé se také ptají, jak sestavit diagram?

Tvorba diagramu je prováděna vkládáním symbolů na výkres, přičemž symboly reprezentují příslušné kroky vývoje/postupu/procesu. Symboly jsou spojeny spojovacími šipkami, které určují směr vývoje. MS Visio nabízí jednoduché vkládání požadovaných symbolů, včetně automatického spojování šipkami.
Jak kreslit vývojové diagramy?
Pro kreslení můžete využít volně dostupnou on-line aplikaci http://draw.io která umožňuje kromě kreslení jednoduchých technických výkresů právě i vývojové diagramy (viz screenshot níže). Uživatelské prostředí programu je v češtině a jeho ovládání je velice jednoduché a intuitivní.

Můžete se také zeptat, jak vytvořit smartart?

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na SmartArt. V dialogu Zvolit obrázek SmartArt klikněte na požadovaný typ a rozložení. Zadejte text jedním z následujících způsobů: Klikněte na [Text] v podokně Text a potom napište text.
Co je organizační diagram?
Pomocí vhodných nástrojů můžete v PowerPointu vytvářet zajímavé organizační diagramy, což jsou obrázky znázorňující vztahy mezi jednotlivými objekty. Nejčastěji se používají pro znázornění struktury firmy.

Související článek

Jak vytvořit odkaz na Teams?

Chcete-li vytvořit odkaz, přejděte do týmu uvedeného v levé části aplikace.

Jak vytvořit vývojový diagram v Excelu?

Vytvořte vývojový diagram v aplikaci Excel
  1. Umístěte kurzor na list a klepněte na Vložit > Tvarya z rozbalovacího seznamu vyberte požadovaný tvar.
  2. Potom nakreslete a upravte velikost tvaru podle potřeby a zadejte požadovaný text do tvaru.
Lidé se také ptají, v čem udělat diagram?
Pomocí obrázku SmartArt můžete v aplikacích Excel, Outlook, PowerPoint nebo Word vytvořit organizační diagram pro vztahy nadřízených a podřízených pracovníků v organizaci, například manažerů oddělení a zaměstnanců, kteří nemají vedoucí pozici.

Co jsou vývojové diagramy?

Vývojový diagram je druh diagramu, který slouží ke grafickému znázornění jednotlivých kroků algoritmu, pracovního postupu nebo nějakého procesu. Vývojový diagram obsahuje obrazce různého tvaru (obdélníky, kosočtverce, aj.), navzájem propojené pomocí šipek. Obrazce reprezentují jednotlivé kroky, šipky tok řízení.
Navíc, co to je diagram?
Diagram (přibližným synonymem je graf) je strukturované grafické znázornění (reprezentace) pojmů, myšlenek, vztahů, číselných, matematických nebo statistických údajů, prostorových nebo anatomických vztahů a podobně, sloužící názornému objasnění nebo jako pomůcka v myšlenkových postupech.

V čem vytvořit procesní mapu?

Editor yEd představuje poloprofesionální nástroj pro vytváření obchodní grafiky – vizualizace procesů, struktur, vztahů a systémů. Vytvoříte v něm schéma topologie sítě, struktury organizace, mapu budoucí webové stránky, Ganttův diagram, vývojový diagram nebo plán procesu.

By Raviv Skilling

Similar articles

Co je to Smart art? :: Jak vytvořit uživatelský účet?
Užitečné odkazy