Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Dalšího Uživatele?

Jak vytvořit dalšího uživatele?

Vyberte Start > Nastavení > Účty a pak vyberte Rodina a jiní uživatelé. (V některých edicích Windows uvidíte Jiní uživatelé.) Vedle možnosti Přidat dalšího uživatelevyberte Přidat účet. Vyberte Nemám přihlašovací údaje této osoby a na další stránce vyberte Přidat uživatele bez účtu Microsoft.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Jak pridat účet na Windows 10?

V edicích Windows 10 Home a Windows 10 Professional:
  1. Vyberte Spustit > Nastavení > účty >rodinné & jinými uživateli.
  2. V části Jiní uživatelé vyberte Přidat do tohoto počítače někoho dalšího.
  3. Zadejte informace o účtu Microsoft uživatele a postupujte podle pokynů.
Navíc, jak vytvořit administrátorský účet?
Povolení účtu Administrator pomocí Správy počítače

Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Nyní již na přihlašovací obrazovce uvidíte i účet Administrator.

Jak založit účet Windows?

Přejděte na account.microsoft.com, vyberte Přihlásit se, a potom vyberte Vytvořte si ho! Pokud si chcete raději vytvořit novou e-mailovou adresu, vyberte Získat novou e-mailovou adresu, vyberte Další a pak postupujte podle pokynů.
Následně, jak se přihlásit jako jiný uživatel?
K přepnutí na jiný uživatelský účet, než na kterém jste aktuálně přihlášeni, můžete použít klávesovou zkratku [Alt]+[F4]. Po stisknutí se zobrazí okno s roletkou a nabídkou několika možností. Vyberte »Přepnout účet« a klikněte na tlačítko [OK]. Nyní můžete vybrat jiný uživatelský účet a přihlásit se.

Související článek

Jak vytvořit odkaz na Teams?

Chcete-li vytvořit odkaz, přejděte do týmu uvedeného v levé části aplikace.

Jak změnit uživatele na PC?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Správa počítače a vyberte stejnou položku v seznamu výsledků. Výběrem šipky vedle položky Místní uživatelé a skupiny tuto položku rozbalte. Vyberte Uživatelé. Pravým tlačítkem klikněte na Správce a vyberte Přejmenovat.
Jak zrušit účet ve Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

A jak se odhlásit z účtu microsoft?

Pokud se chcete odhlásit Windows 11, vyberte Start. Vyberte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se. Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.
Lidé se také ptají, jak obejít přihlášení k účtu microsoft?
Krok 2: Pod Vaše informace Klepněte na kartu Místo toho se přihlaste pomocí místního účtu odkaz. Krok 3: Na obrazovce Přepnout na místní účet zadejte své aktuální heslo (účet Microsoft). Krok 4: Ve vyskakovacím okně zadejte své uživatelské jméno, heslo a nápovědu k heslu. Poté klikněte další .

Jak získat oprávnění administrátora?

Vyberte Start a vyberte Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyberte Uživatelské účty a zabezpečení rodiny > Uživatelské účty > Změnit typ účtu. Zajistěte, aby byla vybraná možnost Administrator (nebo Správce).

By Gorlicki Budinich

Similar articles

Jak vytvořit nový účet? :: Jak změnit TXT na HTML?
Užitečné odkazy