Domovská stránka > J > Jaký Je Dobrý Čas Na 10Km?

Jaký je dobrý čas na 10km?

Někdo dokáže desítku zaběhnout pod 35 minut a jiný s vypětím všech sil pod hodinu. Podrobným zkoumáním mnoha závodů v ČR na 10 km jsem zjistil, že největší počet běžců dobíhá do cíle mezi 45 až 55 minutou závodu. To lze také označit za průměrný čas mezi běžci hobíky, který potřebují ke zdolání této distance.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jak urcit prumernou rychlost pohybu?

Průměrnou velikost rychlosti určíme jako celkovou uraženou dráhu dělenou celkovou dobou pohybu (srovnej s definicí průměrné rychlosti jako změny posunutí za celkový čas).
Jak dlouho trvá uběhnout 1 km?
Při „běžném" běhu, tzn. ani maratonský, ani sprint, ale ani začátečnický běh, se optimální rychlost udává mezi 9 – 13 km/hod, přičemž horní hranice se připisuje většinou mužům. Průměrný čas běhu na 1 km se potom uvádí na přibližných 4,5 – 6 min.

Jak vypočítat přenosovou rychlost?

Pokud chceme vypočítat rychlost stahování, musíme vydělit velikost stahovaného souboru dobou trvání stahování. Pokud chceme vypočítat dobu trvání stahování, musíme vydělit velikost stahovaného souboru rychlostí stahování.
Jak změřit rychlost Wi-Fi?
Jeden takový malý užitečný trik – spusťte si příkazovou řádku a tam použijte „netsh wlan show interfaces" – pokud máte aktivní WiFi připojení, tak se objeví přehled parametrů. Mezi nimi bude i Receive rate (Mbps) Transmit rate (Mbps) – tedy rychlost příjmu (receive) a odesílání (transmit).

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Co je to bít rate?

Bitrate neboli datový tok je množství informací (bitů) přenesených za jednu sekundu. Jednotkou je tzv. bit za sekundu (b/s, bps), častěji vyjádřený v násobcích tisíců jako kilobit za sekundu (Kb/s; 1 Kb = 1024 bitů). Pro MP3 soubory tak vyjadřuje množství hudebních dat, která jsou přenášena.
Jak rychlý internet na hraní her?
Hraní her má o řád nižší požadavky. Připojení k internetu s rychlostí 10 Mbps bývá pro hry naprosto dostačující.

Pokud jde o toto, jakou rychlost internetu pro full hd?

Z pohledu kvality přehrávání videí je proto rychlost a plynulost internetového připojení zásadní. Pro nejlepší a nejkvalitnější přehrávání videa doporučujeme, aby rychlost vašeho připojení byla minimálně 3,6 Mb/s (0,45 MB/s), optimálně ale až 6,0 Mb/s (0,75 MB/s) pro přehrávání videí ve fullHD kvalitě (1280p).
Co znamená rychlost 2 MB s?
2 Mb/s stačí v zásadě na všechno, i rychlost 1 Mb/s by stačila. Internet bude plynule fungovat i při 500 kb/s (0,5 Mb/s). Otázka je, jaká bude skutečná rychlost, v praxi.

Když to vezmeme v úvahu, jak změřit rychlost připojení?

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) doporučuje rychlost internetu měřit prostřednictvím svého nástroje NetMetr. Tato aplikace je k dispozici i pro mobilní zařízení. Test spustíte v záložce Webový test. Oceníte zejména sekci Moje měření, kam se ukládají výsledky testů provedených v minulosti.

By Horatius

Similar articles

Co je Broadcast adresa? :: Jak se pocita rychlost internetu?
Užitečné odkazy