Domovská stránka > J > Jak Zrychlit Svůj Telefon?

Jak zrychlit svůj telefon?

7 tipů a triků pro zrychlení telefonu s Androidem
  1. Uvolněte úložiště
  2. Odinstalujte nepoužívané aplikace.
  3. Restartujte zařízení
  4. Používejte Lite nebo Go aplikace.
  5. Aktualizujte na poslední software.
  6. Změna rychlosti animace systému.
  7. Obnovení továrního nastavení

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Navíc, jak zvětšit místo v telefonu?

Paměť mobilu lze zvětšit pomocí flash disku

Flash disky už v době cloudových úložišť tolik neletí, pořád ale své využití mají. Výrobci integrovali do flash disků micro USB / USB-C konektor, takže je lze zapojit přímo do telefonu. Můžete si tak přehrát film, seriál nebo prohlížet fotky, které jsou na něm uloženy.
Jak najít úložiště v telefonu?
Otevřete systémové nastavení. Přejděte do sekce Úložiště a paměť. Na další obrazovce byste měli najít jak obecné informace o obsazení interního úložiště, tak i podrobnosti o tom, kolik zabírají obrázky (resp. fotky), aplikace, videa, zvukové soubory a další položky.

Co je to úložiště?

Úložiště je místo, kde jsou uchována vaše data, například hudba a fotky. Paměť je místo, které slouží ke spouštění programů, jako jsou aplikace a systém Android.
Jak se zbavit malware?
Mezi ty nejlepší a bezplatné podle testů patří lokální řešení v podobě ESET Online Scanner a Avast Free Antivirus. Doporučit lze ze zkušenosti i řešení společnosti Avira. Na mobilech dominují opět Avast a AVG antivirus, které používá přes 200 milionů uživatelů jen na Androidu.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Někdo se také může ptát, jak odvirovat android?

Pokud si myslíte, že máte svůj mobil se systémem Android zavirovaný, použijte k jeho odvirování antivirovou aplikaci. Touto aplikací proveďte kontrolu svého přístroje. Antiviry ideálně spouštějte v nouzovém režimu. Pokud tento bezpečnostní software viry odhalí, dokáže je z vašeho přístroje sám odstranit.
Co dělat při napadení telefonu?
Pokud máte podezření, že byl váš telefon napaden virem, nejprve proveďte jeho pečlivou kontrolu. Samozřejmě vás v takovém případě nezajímá pouzdro nebo ochranná fólie, ale aplikace, kterou jste si vědomě či nevědomě nainstalovali. Ke kontrole můžete využít speciální program, který je k tomuto účelu přímo naprogramován.

Jak poznat že je telefon odposloucháván?

Dalším varovným signálem může být fakt, že někdo ve vašem okolí ví věci, které s nikým neventilujete. I v takovém případě je možné, že je váš telefon odposlouchávaný nebo například můžete sdílet svá cenná data s jiným, např. odcizeným, zařízením.
A jak zjistit odposlech?
Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#", díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.

A další otázka, jak zkontrolovat mobil antivirem?

Povolení instalace z neznámých zdrojů

Je to způsob, jak zkontrolovat, zda jste si do mobilu nestáhli škodlivou aplikaci. Převážná většina známých virů pro Android totiž byla nainstalována právě z neoficiálních webů s pochybnými aplikacemi.

By Annunciata

Similar articles

Jak často čistit notebook? :: Co dělat když mám hacknutý iPhone?
Užitečné odkazy