Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mám Hacknutý Iphone?

Co dělat když mám hacknutý iPhone?

Pokud jste si jednu z těchto aplikací nainstalovali, tak může být vaše zařízení napadeno škodlivým kódem nebo jiným virem. Takovou aplikaci okamžitě odinstalujete a pokud se i nadále budete potýkat s potíži, bude nutné vaše zařízení uvést do továrního nastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak odvirovat android?

Pokud si myslíte, že máte svůj mobil se systémem Android zavirovaný, použijte k jeho odvirování antivirovou aplikaci. Touto aplikací proveďte kontrolu svého přístroje. Antiviry ideálně spouštějte v nouzovém režimu. Pokud tento bezpečnostní software viry odhalí, dokáže je z vašeho přístroje sám odstranit.
Můžete se také zeptat, co dělat při napadení telefonu?
Pokud máte podezření, že byl váš telefon napaden virem, nejprve proveďte jeho pečlivou kontrolu. Samozřejmě vás v takovém případě nezajímá pouzdro nebo ochranná fólie, ale aplikace, kterou jste si vědomě či nevědomě nainstalovali. Ke kontrole můžete využít speciální program, který je k tomuto účelu přímo naprogramován.

Jak se zbavit malware?

Mezi ty nejlepší a bezplatné podle testů patří lokální řešení v podobě ESET Online Scanner a Avast Free Antivirus. Doporučit lze ze zkušenosti i řešení společnosti Avira. Na mobilech dominují opět Avast a AVG antivirus, které používá přes 200 milionů uživatelů jen na Androidu.
Jak otestovat telefon?
S pomocí nové benchmarkové aplikace AnTuTu Go lze testovat výkon starších nebo méně výkonných androidových zařízení. AnTuTu Go neklade takový důraz na výkon ve 3D, ale přesto otestuje všechny aspekty mobilního zařízení, tedy jeho grafický výkon, propustnost paměti i procesor.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Někdo se také může ptát, jak smazat upozornění v kalendari?

Vypnutí oznámení
  1. Spusťte aplikaci Kalendář Google .
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku .
  3. Dole klepněte na Nastavení .
  4. Vyberte některý ze svých kalendářů.
  5. Klepněte na oznámení a vyberte Žádné oznámení. Postup zopakujte u každého druhu oznámení.
Jak odstranit z Outlooku kalendář?
Klikněte pravým tlačítkem myši na kalendář a potom klikněte na Odstranit skupinu nebo Odstranit kalendář. Outlook se vás zeptá, jestli chcete odebrat skupinu nebo kalendář, a přesunout její obsah do složky Odstraněná pošta. Odstranění potvrďte kliknutím na Ano.

Jak se restartuje iPhone?

Restartování iPhonu
  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Někdo se také může ptát, jak odstranit vir z emailu?
Antimalware je základ. Základním a nejúčinnějším způsobem ochrany proti virům v e-mailech je antimalwarový nástroj. Ten by měl být nainstalován na každém počítači, ať už je to PC, nebo například Mac. Nejúčinnější však je, pokud je instalován přímo na poštovním serveru.

Jak zablokovat vir?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem.

By Gabrielson

Similar articles

Jak zrychlit svůj telefon? :: Jak se zbavit virů v kalendari iPhone?
Užitečné odkazy