Domovská stránka > J > Jak Vycistit Predni Reproduktor Iphone?

Jak vycistit predni reproduktor iPhone?

K vyčištění reproduktorů iPhonů byste měli využít především co možná nejjemnější a čistý kartáček na zuby. Ten můžete maximálně lehce namočit do isopropylalkoholu, rozhodně ho ale přímo nevlévejte do otvorů reproduktorů. Tekutiny by se neměly dostat do útrob reproduktorů, protože jinak riskujete jejich poničení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak vycistit reproduktor na iPhonu?

Kromě párátka je možné využít také jemný zubní kartáček, kterým je možné „vytáhnout" špínu, jež se nachází hluboko v otvoru pro reproduktor. Při použití kartáčku můžete o něco více zatlačit, navíc k tomu jej můžete namočit do isopropylalkoholu (IPA), díky kterému se špína uvolní jednodušeji.
Lidé se také ptají, jak dostat vodu z nabijecky?
Voda se elektronikou nemá ráda a hrozí, že se přístroj už nevzpamatuje.
...
Jak zachránit namočenou elektroniku
  1. dejte utopený mobil na 48 hodin do rýže,
  2. vysušte mokrý přístroj fénem.
  3. nebo vysušte mobil v horkovzdušné troubě.

A co delat kdyz se iphone nenabiji?

Restartujte iPhone nebo iPod touch. Zkuste jiný USB kabel nebo nabíječku. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS. Kontaktujte podporu Apple a domluvte si servis.
Můžete se také zeptat, jak vysušit usb port?
Pokud je port nebo nabíjecí kabel vlhký, vypněte telefon. Potom jej položte na rovnou plochu a nechte jej doschnout při pokojové teplotě. Pokud se v portu nebo kabelu nacházejí nečistoty, lehce jím poklepejte o dlaň portem dolů, abyste nečistoty odstranili.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak vypustit vodu z mobilu?

Kroky k odstranění vody z reproduktoru a sluchátka telefonu

Zvyšte hlasitost na maximum a umístěte telefon tak, aby reproduktor směřoval dolů. 3] Nyní klikněte na Začněte čistit. Nyní bude hrát speciální zvuk, který vám pomůže vypudit vodu. 4] Až budete hotovi, změňte přepínač na Sluchátko a postup opakujte.
Jak dostat vodu z reproduktoru mobilu?
V podobných případech může pomoci aplikace Sonic iOS, která je zdarma k dispozici pro iPhone a iPad. Ta vám pomůže jednoduše nastavit tón v jakékoliv frekvenci, která pomůže odstranit zbytkovou vodu z reproduktoru. Pro systém Android lze ke stejnému účelu použít webovou aplikaci Fix My Speakers.

Jak poznat utopený iPhone?

Jak zjistit, jestli byl iPhone nebo iPod poškozen tekutinou

iPhone a většina modelů iPodu obsahuje indikátory kontaktu s tekutinou, které jsou vidět zvenčí. Indikátor kontaktu s tekutinou se aktivuje při styku s vodou nebo tekutinou obsahující vodu. Normální barva indikátoru je bílá nebo stříbrná.
Jak dlouho vydrží iPhone 12 Mini pod vodou?
iPhone 12, 12 mini, 12 Pro a 12 Pro Max mají hodnocení voděodolnosti IP68 podle normy IEC 60529 a Apple u nich udává, že zvládnou maximální 6m hloubku po dobu 30 minut.

Někdo se také může ptát, jak dlouho vydrzi iphone 7 pod vodou?

Apple uvádí, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus má voděodolnost na takové úrovni, že vydrží 30 minut v hloubce jeden metr a proto má také certifikát IP67.

By Phene Stapleford

Similar articles

Jak vycistit USB nabijeni mobil? :: Jak dostat vodu z konektoru iPhone?
Užitečné odkazy