Domovská stránka > J > Jak Dostat Vodu Z Konektoru Iphone?

Jak dostat vodu z konektoru iPhone?

Když jsou iPhone nebo Lightning doplněk vlhké

Držte iPhone Lightning konektorem dolů a klepejte jím lehce o ruku, abyste odstranili přebytečnou tekutinu. Nechte iPhone na suchém místě, kde proudí vzduch. Počkejte nejmíň 30 minut a zkuste ho nabít Lightning kabelem nebo ho připojit k Lightning doplňku.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak vyčistit konektor?

Vsuňte jehlu očkem napřed do otvoru konektoru a snažte se ze dna vyškrábnout usazený prach. Tahem jehly ho vytáhněte z konektoru ven. Po chvíli zjistíte, že dostáváte ven značně velké množství prachu. Pokračujte, dokud v prostoru konektoru budou nečistoty.
Jak vyčistit sluchátko iPhone?
Vyčistěte sluchátko a reproduktory

Podívejte se, jestli otvor reproduktoru není ucpaný nebo zašpiněný. Na iPhonu podobně zkontrolujte otvor sluchátka. V případě potřeby vyčistěte otvor reproduktoru nebo sluchátka malým měkkým štětečkem. Štěteček musí být čistý a suchý.

Co delat kdyz je voda v konektoru?

tekutině z konektoru můžete pomoci podržením přístroje konektorem dolů a mírným poklepáváním dlaní. Nikdy do konektoru nic nevsunujte (tyčinky do uší, ubrousky apod.) přístroj nechejte na suchém místě a nechte samovolně vyschnout.
Jak odstranit vodu z iPhone?
Namočený iPhone pak ideálně vysušíte tak, že ho budete držet Lightning konektorem dolů a budete si jím jemně klepat do dlaně. Tím z něj odstraníte přebytečnou tekutinu. Následně jej nechte na suchém místě otočený displejem dolů, kde proudí vzduch (ale ne na topení).

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak dlouho vydrzi iPhone ve vode?

Tyto modely mají hodnocení voděodolnosti IP68 podle normy IEC 60529 (maximální hloubka do 2 metrů po dobu 30 minut): iPhone 11. iPhone XS. iPhone XS Max.
Někdo se také může ptát, jak vyčistit usb?
Prostor v USB portu je velmi malý a párátko nevstoupí

Je nutné co nejvíce ředit párátko získat něco velmi tenkého ve tvaru špachtle. S touto miniaturní špachtlí dokážeme extrémně snadno odstranit veškerou špínu z portu, aniž bychom něco poškodili.

Co dělat když se mi nechce nabíjet mobil?

Zkontrolujte, zda kabel a nabíječka fungují.
  1. Zkuste je použít s jiným zařízením.
  2. Zkontrolujte, zda je kabel bezpečně připojen k nabíječce a k telefonu.
  3. Ověřte, zda v portu telefonu není prach nebo nečistota.
Navíc, jak si vyčistit airpods?
Jak vyčistit AirPods a AirPods Pro

Pokud byste na samotných sluchátkách měli skvrny, stačí je otřít zmiňovaným hadříkem, nanejvýš navlhčeným čistou vodou. Je ale nutné je následně otřít suchým hadříkem (který nepouští vlákna) a před zpětným vložením do nabíjecího pouzdra je nechat kompletně uschnout.

Jak vyčistit sluchátko u telefonu?

Pomocí Super Speaker Cleaner můžete vyčistit reproduktory svého mobilu jediným kliknutím. Položte telefon obličejem dolů, zvyšte hlasitost na maximum, odpojte sluchátka a začněte čistit, abyste viděli, jak tato bezplatná aplikace dokáže vytlačit vodu a nečistoty z reproduktorů.

By Correy

Similar articles

Jak vycistit predni reproduktor iPhone? :: Jak vyčistit svůj telefon?
Užitečné odkazy