Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Qr Kód?

Jak zobrazit QR kód?

Jak naskenovat QR kód pomocí aplikace Fotoaparát

Z plochy, Ovládacího centra nebo zamčené obrazovky zařízení otevřete aplikaci Fotoaparát. Vyberte zadní kameru. Podržte zařízení tak, aby se QR kód zobrazil v hledáčku aplikace Fotoaparát. Zařízení QR kód rozpozná a zobrazí oznámení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Pokud jde o toto, jak načíst qr kód z fotky?

Vše funguje velice jednoduše:
  1. Stačí otevřít Fotoaparát.
  2. Najet objektivem na QR kód.
  3. QR kód se během malinké chvilky rozpozná
  4. Poznáme to tak, že se nám zobrazí oznámení
Jak se stahuje QR kód?
QR čtečku nemusíte stahovat!

Jak Android, tak i iOS disponují inteligentním skenerem přímo v systému – jediné, co potřebujete, je nativní aplikace fotoaparátu. Na telefonu s Androidem otevřete fotoaplikaci, nahoře vlevo zvolte Google Lens a tam dole na posuvníku navolte "Hledat". Pak už jen namiřte na kód a skenujte.

Jak uložit QR kód do Iphone?

Pro aktivaci čtečky QR kódů se tedy na vašem iOS či iPadOS zařízení přesuňte do nativní aplikace Nastavení, kde poté sjeďte níže. Jakmile narazíte na kolonku Fotoaparát, tak ji rozklikněte. Zde už jen stačí pomocí přepínače aktivovat funkci s názvem Skenovat QR kódy.
Navíc, jak načíst qr kód z očkování?
Při kontrole certifikátu se QR kód naskenuje pomocí fotoaparátu telefonu, a tím se ověří podpis- display telefonu se rozsvítí zeleně, pokud je certifikát platný a červeně, pokud je neplatný. V detailu certifikátu bude vidět jméno osoby, datum narození, platnost certifikátu a jakou vakcínou bylo očkování provedeno.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

Můžete se také zeptat, jak skenovat qr kód v mobilu?

V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.
A jak používat qr code?
Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním", potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci.

Jak skenovat QR kód z vlastniho mobilu?

Jestliže si nejste jistí, jakou verzi Androidu máte ve svém telefonu nainstalovanou, stačí zkontrolovat v Nastavení > O telefonu. Jestliže tedy chcete načíst QR kód tímto způsobem, stačí otevřít aplikaci Fotoaparát a na pár sekund namířit na QR kód (není potřeba jej fotit).
Jak se plati přes QR kód?
Jak zaplatit QR platbu z obrazovky a papíru
  1. Ve Smartbankingu klikněte na Platba > QR platba.
  2. Namiřte foťákem na QR kód a načtěte ho do aplikace.
  3. Zkontrolujte platební údaje a potvrďte platbu.

Jak načíst QR kód v počítači?

Čtení QR kódů na zařízení s Windows

Nejprve je potřeba si stáhnout program na čtení QR kódů. Jedním z příkladů může být například CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator. 2. Program si po stažení naistalujte.

By Murat Storr

Similar articles

Jak volně pohybovat s obrázkem ve Wordu? :: Jak stáhnout hudbu z YouTube na flash?
Užitečné odkazy