Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Hudbu Z Youtube Na Flash?

Jak stáhnout hudbu z YouTube na flash?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak spojit audio a video?

V jiném threadu jsem ke spokojenosti tazatele doporučil AviDemux, zde činím totéž. Otevři raw video stream, nastav copy a potom v audio dej select track - add track, taky pouze copy, kontejner MP4, hotovo v nezměněné kvalitě.
A další otázka, jak upravovat zvuk?
Chcete si sestříhat hudební skladbu nebo zvukový záznam rozhovoru, vytvořit vyzvánění, upravit hlasitost či si jinak pohrát se zvukem? Pak sáhněte po těch nejlepších programech.
...
Kapitoly článku:
  1. Úvod.
  2. Audacity.
  3. Goldwave.
  4. mp3DirectCut.
  5. Wave Editor.
  6. Nero WaveEditor.
  7. Adobe Audition CC.

Lidé se také ptají, co je to zvuk?

Zvuk je mechanické (akustické) vlnění šířící se pružným prostředím. Je vymezeno konvenčním frekvenčním rozsahem lidského ucha, tedy 16 Hz–20 kHz. Akustické vlnění s nižší frekvencí se nazývá infrazvuk, s vyšší pak ultrazvuk.
Jak udělat smyčku z videa?
V přehrávači videa klikněte pravým tlačítkem. Klikněte na možnost Smyčka .
...
Nastavení opakování playlistu:
  1. Přejděte na libovolné video, které je součástí požadovaného playlistu.
  2. Vpravo rozbalte playlist.
  3. V poli playlistu klikněte na možnost Smyčka . Video se bude nepřetržitě opakovat.

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak udělat z videa bumerang?

Pokud chcete nové funkce vyzkoušet, stačí ve Stories zvolit funkci Boomerang, po natočení videa se v horní sekci zobrazí ikonka smyčky, pod kterou se skrývají nové režimy včetně možnosti ořezávání časových smyček.
Pokud jde o toto, jak udělat snímek z videa?
Otevřete na svém telefonu Galerii a požadované video. V dolní části obrazovky klepněte na Přehrát video. Poté se dotkněte obrazovky pro zobrazení ovládacích prvků Video v požadovaný okamžik pozastavte nebo jen klepněte v levé horní části obrazovku na ikonu zachycení snímku z videa.

Navíc, jak dát hudbu do videa na iphone?

Po označení videa stačí ve spodní části obrazovky klepnout na Vytvořit film. Ihned poté se ocitnete v rozhraní pro úpravu videa. Nyní v levé části, pod náhledem, klepněte na ikonu +. Zde klepněte na kolonku Zvuk či Soubory a vyberte hudbu, kterou chcete využít.
Jak nahrát vlastní hudbu do iPhone?
Nahrávání hudby z počítače do iPhonu přes Wi-Fi
  1. Připojte iPhone k počítači pomocí kabelu.
  2. Otevřete iTunes; nebo Finder v macOS Catalina nebo novějším.
  3. Klikněte na kartu „Souhrn" na levé straně; nebo vyberte zařízení ve Finderu.
  4. Pokračujte kliknutím na „Synchronizovat s tímto zařízením přes WiFi"

Jak udělat z videa Zvuk iPhone?

Chcete-li extrahovat zvuk z videa pomocí aplikace Amerigo, stačí aplikaci otevřít, stiskněte a podržte video ze kterého chceme video extrahovat. V nabídce, která se zobrazí, vybereme možnost Převést na zvuk MP3.

By Whang Hutchcroft

Similar articles

Jak zobrazit QR kód? :: Jak dát hudbu do videa?
Užitečné odkazy