Domovská stránka > J > Jak Zamknout Složku V Mobilu?

Jak zamknout složku v mobilu?

Zabezpečení souborů pomocí bezpečné složky
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte dolů do sekce Sbírky.
  4. Klepněte na Bezpečná složka.
  5. Klepněte na PIN nebo Gesto. Pokud je vybrán PIN: Zadejte kód PIN. Klepněte na Další. Na obrazovce Potvzení kódu PIN zadejte PIN.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

A jak vytvořit zaheslovanou složku?

Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry.
A další otázka, jak Šifrovat?
Jak šifrovat: Šifrování je velmi jednoduché - jednoduše píšeme zprávu pozpátku, přitom si ale dáváme pozor na to, aby se písmeno Ch napsalo jako Ch a ne jako HC. Jak dešifrovat: Pokud chceme dešifrovat, prostě text přečteme pozpátku.

Jak Zaheslovat disk v PC?

V závislosti na výrobci počítače je pak třeba stisknout určitou klávesu (nejčastěji F10, F2, Esc, Del), která otevře nastavení (setup), kde se heslo pevného disku zadá. Výhodou je, že zámek je přímo na disku a není závislý na operačním systému počítače. Šifrování celého disku je jedinou skutečně bezpečnou možností.
Jak se Odzipuje soubor?
Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Můžete se také zeptat, jak rozdělit zip soubor?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory.... Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.
Lidé se také ptají, jak uložit zaheslované pdf bez hesla?
Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu. Pokud má dokument heslo pro otevření dokumentu, odstraňte je z dokumentu kliknutím na tlačítko OK.

A jak zakázat tisk pdf?

Jestliže chcete zakázat tisk i kopírování, nastavte obě volby na Nepovoleno. Kromě toho lze omezit i uživatelské prostředí prohlížeče PDF (typicky Adobe Readeru). To můžete provést na záložce Uživatelské rozhraní, kde můžete uživateli/čtenáři nechat skrýt nabídku, panel nástrojů či ovládací prvky okna.
Pokud jde o toto, jak dešifrovat pdf?
PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.

Navíc, jak pracovat v total commanderu?

Nainstalovaný program Total Commander

K pohybu mezi okny můžete použít jak překlikávání myší, tak klávesu TAB. Jak již bylo řečeno, dvě okna jsou vhodná ke kopírování souborů z místa na místo. Můžete soubor buď jednoduše přetáhnout z okna do okna nebo soubor označit a použít klávesu F5.

By Zeph

Similar articles

Jak udělat fotomontáž v GIMPu? :: Jak nastavit heslo pro složku?
Užitečné odkazy