Domovská stránka > J > Jak Nastavit Heslo Pro Složku?

Jak nastavit heslo pro složku?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Jak zamknout ZIP soubor?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.
A další otázka, jak Šifrovat složky?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.

Navíc, jak zazipovat a zaheslovat složku?

Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat"), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu... Formát archivu nastavte na zip. Formát ZIP používáme proto, že jej otevře téměř každý, aniž by si musel instalovat nějaký další software.
A jak zamknout pdf heslem?
Přidání hesla do PDF
  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Vyberte možnost Soubor > Ochránit soubor heslem. Případně můžete vybrat možnost Nástroje > Chránit > Ochránit soubor heslem.
  3. Vyberte, jestli chcete nastavit heslo pro zobrazení nebo úpravy PDF.
  4. Zadejte a znovu zadejte heslo.
  5. Klikněte na tlačítko Použít.

Související článek

Jak zjistit heslo z cookies?

Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

Jak Zaheslovat složku v Total Commanderu?

Poté z nabídky vyberte Vlastnosti, přičemž v dialogovém okně, jež se vám na to konto zobrazí, klikněte na kartu Obecné. Dále ještě zvolte možnost Upřesnit, kde klikněte na Šifrovat obsah pro zabezpečení dat, a svou volbu poté potvrďte tlačítkem OK.
Pokud jde o toto, jak zaheslovat složku na externím disku?
BitLocker – freeware

Ve Windows 10 (případně starších Windows 7 či 8. x v edici Ultimate a Enterprise) si můžete aktivovat funkci, která udrží dokumenty a další soubory či hesla v bezpečnější podobě, a to díky zašifrování celé jednotky (možnost i u USB), na níž je umístěn systém Windows a data.

Jak Zaheslovat 7 ZIP?

Pokud chcete v programu 7-zip zašifrovat soubory v archivu, pak v dialogovém okně Přidat do archivu zadejte heslo a vyberte jako metodu šifrování AES-256. Tyto volby se nachází ve spodním pravém rohu dialogového okna.
Navíc, jak zamknout soubor zip na macbooku?
Pak si najděte složku, kterou chcete archivovat a zaheslovat, a přesuňte ji kurzorem do okna Terminálu. Za vloženým příkazem se následně vloží cesta k vaší složce. Následně stiskněte na klávesnici klávesu Enter. Dále je nutné, abyste do Terminálu vepsali heslo k archivu, které potvrďte stisknutím klávesy Enter.

Jak zamknout RAR soubor?

Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu.

By Sima Lafoon

Similar articles

Jak zamknout složku v mobilu? :: Jak sdílet list v Excelu?
Užitečné odkazy