Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Aplikaci Microsoft Store?

Jak nainstalovat aplikaci Microsoft Store?

Aktualizujte Microsoft Store: Vyberte tlačítko Start a pak v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store. V aplikaci Microsoft Store vyberte Zobrazit více > Položky ke stažení a aktualizace > Získat aktualizace. Pokud je k dispozici aktualizace pro Microsoft Store, začne se automaticky instalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak povolit instalaci aplikací z jiných zdrojů?

Samotný systém Android lze nastavit tak, aby bylo možné aplikaci mimo obchod instalovat. Toto nastavení nalezneme v: Nastavení ->Zabezpečení->Neznámé zdroje. Zde máme možnost neoficiální instalaci do systému povolit.
Pokud jde o toto, jak vypnout automatickou instalaci aplikací z windows store?
Klikněte v pravé části okna do volného místa pravým tlačítkem myši a zvolte z menu »Nový | Hodnota DWORD (32bitová)«. Novou hodnotu pojmenujte »SilentInstalledAppsEnabled«. Dvojklikem hodnotu otevřete a nastavte »Údaj hodnoty:« na »0«. Nastavení potvrďte tlačítkem »OK« a zavřete Editor registru.

A co je to režim s?

Windows 11 v režimu S je verze systému Windows 11, která je zjednodušená s ohledem na zabezpečení a výkon a která současně nabízí známé prostředí Windows. Kvůli vyšší bezpečnosti umožňuje používat jen aplikace z Microsoft Storu a vyžaduje Microsoft Edge pro bezpečné procházení.
Jak přepnout Windows?
Na počítači se systémem Windows 10 v režimu S otevřete Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Aktivace. V části Přepnout na Windows 10 Home nebo Přepnout na Windows 10 Pro vyberte Přejít do Storu.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak se prihlasit na PC?

Další možnosti přihlášení

Přejděte na Start > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení. V části Vyžadovat přihlášení vyberte, kdy má Windows vyžadovat opětovné přihlášení.
Někdo se také může ptát, jak se dostat do windows bez hesla?
Pokud jste zapomněli Windows 10 heslo, nejjednodušší způsob, jak se k účtu vrátit, je resetovat heslo pro váš účet Microsoft. Pokud jste při nastavování místního účtu ve Windows 10 přidali bezpečnostní otázky, pak máte alespoň verzi 1803 a můžete na tyto bezpečnostní otázky odpovědět, abyste se mohli znovu přihlásit.

Jak obejít aktivaci Windows 10?

Windows 10 jde nainstalovat a aktivovat pomocí produktového klíče (Product Key) z vašich předchozích Windows 7/8. Pokud je produktový klíč uložen na základní desce v BIOSu/UEFI, tak se nemusí řešit nic. Windows si klíč sami převezmou a aktivují se po při připojení k internetu.
Kde stahovat APK zdarma?
Kde je možné hledat a stahovat APK aplikací pro Android?
  • apkpure.com/app má vlastní aplikaci, která vám umožní přímo stahovat a instalovat APK.
  • www.apkmirror.com je velmi pravděpodobně jeden z nejlepších a také teoreticky bezpečnějších.
  • www.apk4fun.com.

Navíc, jak instalovat aplikace bez google play?

Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

By Bartley Uphoff

Similar articles

Jak dostat knihy do Kindle? :: Jak stříhat video ve Windows 10?
Užitečné odkazy