Domovská stránka > J > Jak Se Stahuje Z Youtube?

Jak se stahuje z YouTube?

Yout.com – nejsnazší cesta jak stáhnou mp3 z Youtube

Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Lidé se také ptají, jak stáhnout video z youtube na mobilu?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.
Můžete se také zeptat, jak stahovat do documents?
Otevřete prohlížeč v aplikaci Documents by Readle a do adresního řádku napište y2mate.com. Do pole na stránce vložte odkaz na YouTube video či písničku a klikněte na „Start". Vyberte z nabídky požadovanou kvalitu staženého videa.

Jak stáhnout video z internetu do iPhonu?

Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit.
Jak si stáhnout video z YouTube zdarma?
Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Související článek

Kdy je nejlepší vydat video na YouTube?

Chcete-li naplánovat čas zveřejnění videa, musíte ho nejprve na stránce pro nahrávání nastavit jako plánované nebo soukromé. Pokud chcete naplánovat nahrávání souboru, vyberte kartu Viditelnost.

A další otázka, jak stáhnout video z youtube do mobilu zdarma?

Skvěle funguje VideoDer, který lze nainstalovat jak na Windows, tak na macOS nebo přímo do telefonů Android. Stahovat video a hudbu pak můžete pomocí VideroDeru dvěma způsoby. A sice přes vyhledávání v programu VideoDer nebo rovnou z aplikace YT, která je volně ke stažení z Google Play nebo App Store.
Jak nainstalovat TubeMate?
Instalace TubeMate

Abyste aplikaci nainstalovali, musíte nyní otevřít mobilní internetový prohlížeč a přejít na odkaz tubemate.net. Zde poté vyberte jeden z ověřených zdrojů, díky čemuž aplikaci stáhnete. Po zvolení zdroje se vám otevře další stránka, na které se už odkaz ke stažení .

Jak stahovat hudbu do iPhonu přes Documents?

Jak stáhnout hudbu na iPhone
  1. Otevřete aplikaci Documents a v pravém dolním rohu klikněte na ikonu Safari.
  2. Do adresy nahoře napište uloz.to (nebo jakoukoli jinou stránku) a vyhledejte skladbu či album, které chcete stáhnout.
  3. Na ulož.to klikněte na Stáhnout, opište kód a potvrďte.
Jak stahovat z Ulož.to na iPhone?
Na stránce Ulozto.cz si vedle lupy zadejte video které chcete hledat. Po vyhledání tohoto videa klikněte na to které si chcete stáhnout. V dalším okně pod videem (pokud nemáte účet na Ulozto.cz) klikněte na Stáhnout pomalu. Po zadání kódu klikněte na Stáhnout.

Následně, jak si stáhnout hudbu do iphone?

Stahování hudby z Apple Music do iPhonu
  1. Stažení skladby, alba nebo playlistu: Podržte prst na položce, kterou jste přidali do knihovny, a pak klepněte na Stáhnout.
  2. Stahování veškeré přidané hudby: Přejděte do Nastavení > Hudba a zapněte volbu Automatická stahování.

By Collier Klingerman

Similar articles

Jak na iPhone z videa udělat fotku? :: Jak se platí za Netflix?
Užitečné odkazy