Domovská stránka > P > Proč Mi Nejdou Přetáhnout Písničky Do Itunes?

Proč mi nejdou přetáhnout písničky do iTunes?

Nejdřív zkontrolujte tyhle věci. Na každém zařízení překontrolujte nastavení a připojení k síti: Na každém zařízení byste měli mít nejnovější verzi iOS, iPadOS, macOS nebo iTunes pro Windows. Zkontrolujte, jestli máte na všech zařízeních zapnutou synchronizaci knihovny.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak stahovat z ulož to?

Stahování a nahrávání ve velkém

Ulož.to nicméně nabízí nástroj vlastní. Program s názvem Ulož.to file manager je ke stažení zdarma. Funguje pod Windows a umožňuje rychlé stahování ve velkém, tzn. více vlákny a z více účtů.
Jak stáhnout video z internetu do iPhonu?
Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit.

A jak stahovat z documents?

Otevřete prohlížeč v aplikaci Documents by Readle a do adresního řádku napište y2mate.com. Do pole na stránce vložte odkaz na YouTube video či písničku a klikněte na „Start".
Můžete se také zeptat, jak nahrát hudbu do macbooku?
Synchronizace knihovny s Apple Music

Na Macu pak stačí jít do aplikace Hudba a z horní řádky nabídek vybrat Hudba – Předvolby. Jděte na panel Obecné a v něm zaškrtněte položku Synchronizovat hudbu. Opět ale platí, že jestli si nepředplácíte služby Apple Music nebo iTunes Match, položku neuvidíte.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak dostat hudbu z iPhone do PC?

Přenos souborů mezi iPhonem a počítačem
  1. Připojte iPhone k Macu. K připojení můžete použít USB nebo také Wi‑Fi propojení, pokud nastavíte synchronizaci přes Wi‑Fi.
  2. Vyberte iPhone na bočním panelu Finderu na Macu.
  3. V horní části okna Finderu klikněte na Soubory a potom použijte některý z následujících postupů:
Jak funguje Apple Music?
Ve spodní části obrazovky se nachází panel nabídek pro navigaci, kde vidíte, v které části Apple Music se právě nacházíte. V panelu nabídek je pět karet: Knihovna: Místo, kde můžete procházet veškerou svou hudbou, ať už jsou to streamované skladby Apple Music, písně z iTunes, nebo z CD.

Jak aktivovat hudbu na iCloudu?

Zapnutí hudební knihovny na iCloudu v jiných počítačích
  1. V aplikaci iTunes na PC se přihlaste do iTunes Storu pod Apple ID, které jste použili k nastavení hudební knihovny na iCloudu na prvním počítači.
  2. Použijte příkaz Úpravy > Předvolby a klikněte na Obecné.
  3. Zaškrtněte políčko Hudební knihovna na iCloudu.
Lidé se také ptají, jak spárovat iphone s notebookem?
Synchronizace obsahu přes Wi-Fi
  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.

Někdo se také může ptát, proč mi nejde synchronizovat iphone s itunes?

Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení.

By Suchta Madena

Similar articles

Jak vytvořit pohyblivý obrázek? :: Jak stáhnout zdarma PowerPoint?
Užitečné odkazy