Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Zdarma Powerpoint?

Jak stáhnout zdarma PowerPoint?

PowerPoint zdarma stáhnout a instalovat

PowerPoint Viewer je program, který můžete používat zcela zdarma. Prohlížeč PowerPoint Viewer vám umožňuje plně zobrazit věrné prezentace vytvořené v aplikaci PowerPoint 97 a novějších verzích.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Můžete se také zeptat, kde koupit ms office?

Koupit Microsoft 365 pro jednotlivce (dříve Office 365) – Microsoft Store.
Jak stáhnout Word z Office 365?
Přihlaste se do centra pro správu Microsoft 365 a vyberte software Office. V části jazykzvolte požadovaný jazyk a pak zvolte nainstalovat. Po zobrazení výzvy vyberte Spustit.

Jak přeinstalovat MS Office?

Poznámka: Pokud Office není v Ovládacích panelech, nejspíš máte instalaci typu Microsoft Store. Použijte kartu Microsoft Store nahoře a postupujte podle kroků odinstalace. Pokud si chcete znovu nainstalovat Office, vyberte verzi, kterou chcete nainstalovat, a postupujte podle pokynů pro tuto verzi.
Jak aktivovat MS Office?
K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

A další otázka, jak aktivovat outlook?

Vyberte Outlook > Předvolby > Účet. Klikněte na znaménko plus (+) > Nový účet. Zadejte e-mailovou adresu > Pokračovat. Zadejte heslo > Přidat účet.
Jak aktivovat Powerpoint?
Office aktivujete přihlášením do účtu Microsoft. Pokud rozpoznáme váš účet Microsoft, zobrazí se na této obrazovce. Po přihlášení se váš produkt přidá do vašeho účtu Microsoft, takže si ho později můžete znovu nainstalovat nebo spravovat nové předplatné i bez kódu Product Key.

Lidé se také ptají, jak zjistit licenční klíč office 2010?

Pokud potřebujete zjistit, jaké máte aktuálně použité licenční číslo (Product Key) ve Windows, na základní desce (v BIOSu) nebo v kancelářském balíku Microsoft Office, sáhněte po bezplatné aplikaci „ProduKey" od NirSoftu.
Jak nainstalovat Word 2010?
Instalace 32bitové verze Office 2010 (výchozí)
  1. Vložte disk Office 2010 do jednotky.
  2. Až vás systém vyzve, zadejte kód Product Key.
  3. Přečtěte si a přijměte Licenční podmínky pro software společnosti Microsoft a pak klikněte na Pokračovat.
  4. Postupujte podle pokynů a po nainstalování Office klikněte na Zavřít.

Jak zrušit licenci Office?

Microsoft 365 pro rodiny nebo jednotlivce

Z libovolného zařízení přejděte na váš účet Microsoft, stránka Instalace a pokud se zobrazí výzva, přihlaste se pomocí účtu Microsoft. V části Zařízení vedle zařízení vyberte Odhlásit se z Office.

By Abelard

Similar articles

Proč mi nejdou přetáhnout písničky do iTunes? :: Kde stáhnout videa?
Užitečné odkazy