Domovská stránka > J > Jak Se Spustit Jako Správce?

Jak se Spustit jako správce?

Na ploše Windows klikněte pravým tlačítkem myši na ikonku programu Harmonik a zvolte Vlastnosti. Následně zvolte záložku Kompatibilita a v její spodní části klikněte na tlačítko Změnit nastavení pro všechny uživatele. Otevře se nové okno, kde v sekci Úroveň oprávnění zaškrtněte volbu Spustit tento program jako správce.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Jak Spustit Windows jako správce?

Pro většinu uživatelů Windows 10 vede standardní cesta přes nabídku Start. Zde můžete kliknout pravým tlačítkem myši na zvolený program, vybrat možnost »Další« a kliknout na položku »Spustit jako správce«.
Jak se přihlásit jako administrátor?
Povolení účtu Administrator pomocí Správy počítače

Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Nyní již na přihlašovací obrazovce uvidíte i účet Administrator.

Někdo se také může ptát, jak obejít spustit jako správce?

Existuje však postup, jak UAC obejít, aniž by bylo potřeba ho vypnout. Využijeme k tomu Plánovač úloh. Program Plánovač úloh spustíte tak, že stisknete Win+R, do políčka zadáte řetězec taskschd. msc a klepnete na tlačítko OK.
A další otázka, jak spustit správce úloh?
Ve Windows je možné Správce úloh spustit několika způsoby:
  1. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Shift-Esc.
  2. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Alt-Delete a poté stiskem tlačítka Spustit Správce úloh.
  3. Klepnutím na tlačítko Start, zapsáním výrazu Správce úloh do řádku pro vyhledávání a stiskem klávesy Enter.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat na administrátorský účet?

Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.
Pokud jde o toto, jak spustit příkazový řádek jako správce windows 10?
Windows 10

Příkazový řádek můžeme spustit přes vyhledávací pole (hned vedle nabídky START). Zadáme do něj text "cmd". Poté klikneme pravým tlačítkem myši na položku: "Příkazový řádek" a z kontextové nabídky vybereme možnost: "Spustit jako správce".

Jak obejít administrátora Win 10?

Můžete si stáhnout ISO soubor a ten následně na DVD vypálit, nebo si pomocí nástroje Media Creation Tool instalační USB Windows 10 vytvořit.
  1. Následně si v biosu počítače nastavte způsob bootování z DVD či USB a spusťte instalaci.
  2. Zde napište příkaz diskpart a potvrďte klávesou Enter.
  3. Spusťte příkaz exit.
  4. D:
  5. CD System32.
Jak se přihlásit jako Administrator Windows 8?
Když chcete aktivovat výchozí účet správce v systému Windows 8, zadejte příkaz net user administrator /active:yes v příkazovém řádku se zvýšenými oprávněními a stiskněte klávesu Enter.

Kdo je správce počítače?

Správce je někdo, kdo může na počítači dělat změny, které ovlivní jiné uživatele tohoto počítače. Správci můžou měnit nastavení zabezpečení, instalovat hardware a software, získat přístup ke všem souborům v počítači a dělat změny jiných uživatelských účtů.

By Candie Strimback

Similar articles

Jak nastavit správce zařízení? :: Jak vyčistit startovací disk Mac?
Užitečné odkazy