Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Startovací Disk Mac?

Jak vyčistit startovací disk Mac?

Vymažte nepoužívaná média, například hudbu, filmy nebo podcasty, která můžou zabírat hodně místa. Vymažte nepotřebné soubory ve složce Stahování. Složku Stahování můžete otevřít z Docku nebo výběrem položek Přejít > Stahování na panelu nabídek ve Finderu. Odstraňte nepotřebné e-maily z aplikace Mail.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak zapnout MacBook Pro 2020?

Jak zapnout váš Mac

Chcete-li svůj Mac zapnout, stačí stisknout tlačítko Power. Umístění tlačítka napájení závisí na počítači, který vlastníte. Kroky pro téměř každý model Macu naleznete níže. Pokud stroj spí, můžete ho obvykle probudit stisknutím libovolné klávesy, zvednutím víka MacBooku nebo stisknutím trackpadu.
Následně, jak udělat cistou instalaci macos?
Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak zapnout Mac Mini?

Vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Chcete-li Mac mini znovu zapnout, stiskněte zapínací tlačítko (®).
Jak spustit Mac Mini?
Připojte displej, klávesnici a myš nebo trackpad a pak stiskněte zapínací tlačítko na zadní straně Macu mini. Pak už stačí jen projít Průvodce nastavením a váš počítač bude připraven k použití.

Související článek

Co dělat když mám plný disk?

Klepnutím na tlačítko Start otevřete nástroj Vyčištění disku. Pokud do vyhledávacího pole zadáte příkaz Vyčištění disku, vyberte ze seznamu výsledků položku Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a poté zvolte OK.

Následně, jak probudit mac?

Zapněte a vypněte Mac
  1. Podržte tlačítko pro vynutí dokud se MacBook nevypne.
  2. Chvíli počkejte, a poté opět toto tlačítko podržte, dokud se Mac nezapne.
Jak ukončit program?
Kliknutím na červené tlačítko se zobrazí seznam spuštěných programů. Chcete-li aplikaci zavřít, klepněte na ni a přetáhněte ji doprava nebo doleva. Aplikace bude tedy uzavřena. Některá zařízení mají samostatnou dotykovou klávesu, která umožňuje zavřít všechny otevřené aplikace najednou.

Jak vypnout Apple PC?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Vypnout. Pokud nechcete, aby se aktuálně otevřená okna aplikací při restartu Macu znovu otevřela, zrušte volbu „Při příštím přihlášení znovu otevřít okna". Mac je úplně vypnutý, pokud je obrazovka černá.
Pokud jde o toto, jak vypnout voice over mac?
VoiceOver můžete kdykoli zapnout nebo vypnout. Stiskněte kombinaci kláves Cmd-F5. Je-li funkce VoiceOver zapnuta, lze ji stisknutím této kombinace kláves vypnout.

Navíc, jak obnovit mac mini?

Jak smazat a obnovit váš Mac do továrního nastavení

Klikněte na symbol Apple () v levém horním rohu obrazovky vašeho Macu a vyberte možnost Restartovat. Podržte klávesy Command a R, jakmile uslyšíte tón Mac označující restart.

By Asuncion Cullifer

Similar articles

Jak se Spustit jako správce? :: Kolik let je TikTok?
Užitečné odkazy