Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Ventilátor V Koupelně?

Jak vyčistit ventilátor v koupelně?

Nejprve se ujistěte, že můžete bezpečně čistit ventilátor tím, že vypnete elektřinu v koupelně. Poté sejměte kryt ventilátoru, vydrhněte jej nebo ho na chvíli ponořte do vody se saponátem. Vyčistěte větrací mřížku hadříkem a pokuste se také dostat do všech zákoutí - zkuste použít štětec nebo starý zubní kartáček.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si vyčistit počítač od viru?

Je čas restartovat počítač. Můžete přejít na webové stránky společnosti Microsoft. Klepněte na tlačítko Stáhnout a poté spusťte. Chcete-li odstranit podvodný bezpečnostní software, postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak vycistit vetrak procesoru?

Pokud je chladič na procesoru zanesen, je třeba ho vyčistit. Jednou z možností je sundat chladič, odmontovat z něj větrák a vše vyčistit. Pokud budete postupovat tímto způsobem, pak budete muset odstranit teplovodivou pastu, která je mezi procesorem a chladičem a znova nanést novou pastu.
Navíc, jak odpojit ventilator?
Nejprve je nutné sejmout plastový kryt ventilátoru a následně odšroubovat mřížku. Rovnou nezapomeňte vyčistit filtr. U první fotografie dosáhnete vytažením označeného drátu vyřazení ventilátoru z provozu. Stačením "pacičky" dojde k uvolnění drátu, který je tak možné vytáhnout.

Můžete se také zeptat, jak vyčistit větrák u notebooku?

První notebook:

Odšroubujeme a odpojíme tedy ventilátor od základní desky a vyčistíme jej i chladič. Například štětečkem nebo můžeme použít již zmíněný stlačený vzduch. Například: CLEAN IT stlačený vzduch 400ml. Po očištění notebook zase složíme (nezapomeneme připojit ventilátor k základní desce).
Lidé se také ptají, jak na prach v počítači?
Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. (Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy. Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně.)

Související článek

Jak vyčistit disk Macbook Air?

Klikněte na logo v levém horním rohu a z nabídky vyberte možnost O tomto Macu. V novém okně přejděte do sekce Úložiště a klikněte na možnost Spravovat... V novém okně se zobrazí základní tipy pro úsporu místa na disku.

Jak na úklid koupelny?

Dodržujte vždy pravidlo, že se uklízí odshora dolů, a to z toho důvodu, aby vám například prach a špína z poliček nepadaly na čerstvě vytřenou zem. Než začnete uklízet koupelnu, vyndejte ze všech poliček všechny věci – kosmetiku, laky na nehty apod. Povrch pod nimi se vám bude lépe uklízet.
Čím umýt podlahu v koupelně?
Ocet, citrón a soda v jednom boji

Nejdřív vmíchejte sodu do vody, potom přilijte citrónovou šťávu a až nakonec přidávejte ocet. Jakmile se vytvoří pěna, můžete pracovat. Směsí naplňte rozprašovač a postříkejte špinavá místa. Půl hodiny nechte roztok pracovat a pak špínu snáz odstraníte houbičkou nebo kartáčem.

Jak čistit koupelnu s octem?

Ocet jako univerzální čistič

Smícháte-li bílý ocet s vodou, odstraníte s ním i zašlé skvrny od rzi. Zředěný ocet stačí nastříkat do vany či umyvadla, nechat 15 až 30 minut působit, opláchnout a vysušit. Pasta z octa a sody vám zase pomůže odstranit špínu ze spár mezi dlaždičkami.
Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit procesor?
Obrázek 1: Starou teplovodivou pastu na procesoru odstraňte plastovou škrabkou. Dbejte na to, aby se během čištění PC staré zbytky pasty pokud možno nedostaly mimo kovové části procesoru. Procesor následně dokonale vyčistěte a odmastěte papírovým ubrouskem navlhčeným v isopropylu.

Pokud jde o toto, jak sundat chladič z procesoru?

Nechat zahřát a pochopitelně PO vypnutí opatrně sundat. Tak povedlo se. Sundal jsem větrák z chladiče a nechal ho pořádně rozehřát. Každou chvíli jsem za něj zatáhl ale povolil až když se ten chladič pomalu nedal udržet prsty.

By Omero Hindson

Similar articles

Čím odmastit procesor? :: Jak archivovat účetní doklady?
Užitečné odkazy