Domovská stránka > J > Jak Sledovat Kuki Tv Na Notebooku?

Jak sledovat Kuki TV na notebooku?

Kuki si pustíš i v prohlížeči

Přihlašovací údaje do Kuki a internetový prohlížeč Chrome či Firefox. To je vše, co potřebuješ pro sledování telky v notebooku a počítači. Zavítej na stránku play.kuki.tv a užívej si stejnou zábavu jako při sledování na jiných zařízeních. Koukat můžeš po celé ČR i EU.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak sledovat slovenskou televizi?

Můžete kombinovat terestrický a satelitní příjem, ale prakticky jedinou spolehlivou platformou je satelit. Nouzovou volbou může být i příjem některé slovenské kabelové televize přes internet. Tradiční kabelová televize vám slovenské programy nemůže zaručit.
Jak sledovat Ivysilani v zahranici?
Že jste úspěsně online vám potvrdí ikona VPN, která se objeví v horní liště vašeho telefonu. Jakmile je VPN aktivní, můžete jednoduše sledovat české i zahraniční pořady, televizní vysílání apod.

Co sledovat v TV?

TV program
00:00 - 04:0004:00 - 08:0022:00 - 00:00
01:10 22 výstřelů 03:40 Zběsilý únos05:35 Pohoda u krbu 05:50 Přestávka ve vysílání 06:20 Bolek a Lolek vyrážejí do světa 06:35 M*A*S*H (32) 07:10 M*A*S*H (33) 07:40 M*A*S*H (34)22:25 Léto s kovbojem
Následně, jak zaplatit sledování tv?
Objednávka přes poskytovatele

1. Zkontrolujete cenu a zvolíte "Nastavit měsíční platbu". 2. Dokončíte objednávku tím, že zvolíte "Odeslat objednávku".

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

Navíc, jak streamovat obraz na tv?

Připojte zařízení ke stejné Wi-Fi síti jako Apple TV nebo chytrou televizi podporující AirPlay 2. Najděte video, které chcete streamovat. Klepněte na AirPlay . V některých aplikacích možná budete muset napřed klepnout na jiné tlačítko.
Někdo se také může ptát, kde sledovat kuki?
Například internetovou telku Kuki si přes PC pustíš na adrese play.kuki.tv. Po zadání přihlašovacích údajů se dostaneš do uživatelského prostředí, kde můžeš koukat na televizi, pouštět si filmy nebo upravovat nastavení.

Můžete se také zeptat, jak sledovat sport 1 na internetu?

Sport 1 online živé vysílání zdarma: jak sledovat Sport1 a Sport2 online a zdarma?
  1. Kuki na 14 dní zdarma (kromě balíčku Extra)
  2. Skylink přes internet na 7 dní zdarma (jde o balíček Multi)
Pokud jde o toto, kde sledovat sport 1 online?
Napínavé souboje Formule 1 si i nadále pustíte na kanálech Sport1 a Sport2. Jen ne u O2 TV. Další možností jsou internetové streamy, u nich se ale připravte na velké množství reklam.

Můžete se také zeptat, jak připojit televizor k internetu?

Jak to celé propojit je jednoduché, jednu část kabelu zapojte do volného portu na routeru a druhý „zezadu nebo z boku" do televize. Téměř všichni poskytovatelé internetového připojení dnes už mají nastaveno automatické přidělování IP adres, takže poté, co vše propojíte, by vám měl internet na tv „naskočit".

By Lowery Capel

Similar articles

Jak přehrát AVI v mobilu? :: Jak sledovat Kuki TV na PC?
Užitečné odkazy