Domovská stránka > J > Jak Sledovat Kuki Tv Na Pc?

Jak sledovat Kuki TV na PC?

Kuki si pustíš i v prohlížeči

Přihlašovací údaje do Kuki a internetový prohlížeč Chrome či Firefox. To je vše, co potřebuješ pro sledování telky v notebooku a počítači. Zavítej na stránku play.kuki.tv a užívej si stejnou zábavu jako při sledování na jiných zařízeních. Koukat můžeš po celé ČR i EU.

Přečtěte si více

Související článek

Jak sledovat polohu iPhone?

Pokud ji nevidíte, můžete použít vyhledávání v počítači. Pokud chcete sdílet svou polohu s někým jiným, musíte otevřít aplikaci Najít a vybrat osobu, se kterou ji chcete sdílet.

Jak sledovat Voyo na počítači?

Službu Voyo můžete totiž sledovat nejen na počítači prostřednictvím internetových prohlížečů jako Google Chrome a Mozilla Firefox. Je možné ji dostat i do vašich telefonů nebo tabletů, a to prostřednictvím aplikace Voyo.cz pro Android (ke stažení zde na Google Play) či iOS (ke stažení na App Store zde).
Jak sledovat Kuki na PC?
Například internetovou telku Kuki si přes PC pustíš na adrese play.kuki.tv. Po zadání přihlašovacích údajů se dostaneš do uživatelského prostředí, kde můžeš koukat na televizi, pouštět si filmy nebo upravovat nastavení.

Někdo se také může ptát, co dělat když televize nemá signál?

Zkontrolujte kabel, který propojuje set-top box s vaší televizí. Pokud je kabel zapojený správně, zkuste ho ještě víc domáčknout. Pokud ani domáčknutí kabelu nepomohlo, chyba může být v samotném kabelu (HDMI nebo AV RCA), který bude potřeba vyměnit. Problém může být i v set-top boxu.
Navíc, jak zapojit více televizi?
K propojení účastnické zásuvky společné televizní antény a televizí použijte originální účastnické šňůry (anténní kabely) opatřené na obou koncích konektory (holka - kluk). Pozor! Kryt účastnické zásuvky STA může být obráceně namontován a označení konektorů TV a R tak nemusí souhlasit.

Související článek

Jak můžu někoho sledovat přes mobil?

Polohu osoby můžete zobrazit v telefonu nebo tabletu. Klepnutím na profil osoby ji můžete vyhledat. Chcete-li aktualizovat polohu uživatele, klepněte na ikonu přítele.

Můžete se také zeptat, jak naladit televizi přes pokojovou anténu?

Připojení televizní antény krok za krokem
  1. Nejprve se přesvědčte, že je vaše televize vypnutá a odpojená ze sítě.
  2. Připojte koaxiální kabel k anténě.
  3. Pokud máte digitální televizi, připojte druhý konec koaxiálního kabelu přímo k ní.
  4. Jestliže vaše anténa potřebuje napájení ze sítě, připojte ji ke zdroji elekřiny.
Pokud jde o toto, jak připojit o2 tv přes kabel?
V set-top boxu musí být kabel zapojený do zdířky „LAN". V modemu potom do zdířky „LAN 2 (TV)" – přesně tak, jako vidíte na následujícím obrázku. Máte jiný modem než od O2? Jestliže máte modem od jiného poskytovatele, set-top box zapojte do některého internetového portu – většinou bývá označený textem „LAN".

Pokud jde o toto, jak aktivovat 02 tv?

Službu O2 TV Air si můžete aktivovat na lince 800 111 000. Pro přístup ke službě je nutné přihlášení pomocí stejných přístupových údajů jako do Moje O2 (O2 ID a Heslo). Přístupové údaje fungují okamžitě.
Lidé se také ptají, jak zapojit o2 tv přes wifi?
Instalace set-top boxu přes Wi‑Fi
  1. Pomocí šipek nahoru/dolu vyberte „Bezdrátové připojení (Wi‑Fi)" a potvrďte tlačítkem „OK" na dálkovém ovladači.
  2. Vyberte vyhledání bezdrátové sítě „Automaticky" a potvrďte tlačítkem „OK" na dálkovém ovladači.
  3. Vyberte název Wi‑Fi sítě a potvrďte tlačítkem „OK" na dálkovém ovladači.

Jak sledovat Primu online zdarma?

Streamování probíhá skrze oficiální webové stránky televize na adrese play.iprima.cz/zive, kde lze nalézt aktuální program a po kliknutí na tlačítko play lze spustit vysílání konkrétní stanice. Odkaz na bezplatných online živý přenos: TV Prima. Prima Love.

By Loveridge

Similar articles

Jak sledovat Kuki TV na notebooku? :: Jak prijimat TV přes internet?
Užitečné odkazy